Kesätöihin Turun Konekeskukseen

08.03.2018

Kiinnostaako kesätyö myymälä-, varaosa- ja varastotehtävien parissa? Haemme joukkoomme ahkeraa ja reipasta kesätyöntekijää. Tarjoamme kesätyöntekijälle monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä kesäkuusta elokuuhun.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa tavaroiden vastaanotto ja purku, hyllytys, lähetystoiminta ja esillepanoon liittyvät tehtävät sekä kassatyöskentely. Tarvittaessa olet apuna myös muissa tehtävissä, esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä. Työaika on arkisin porrastetusti 8-17 välillä ja työvuoroja on myös lauantaisin klo 9-14.

Kokemus tai koulutus kaupan- tai maatalousalasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Mainitse hakemuksessasi, mikäli sinulla on tuotteisiimme liittyvää osaamista tai kokemusta trukilla tai traktorilla työskentelystä. Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä menestyvä henkilö on oma-aloitteinen, huolellinen ja omaa positiivisen asiakaspalveluasenteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön alan huipputuotteiden parissa, viihtyisän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Työt alkavat sopimuksen mukaan Turun toimipisteessämme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.3.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen petra.lehtonen@turunkonekeskus.fi. Lisätietoja kesätyöstä antaa perjantaisin klo 13-15 Jani Heikkilä, puh. 0400 375 788.