Massey Ferguson MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive Vuoden Traktori 2021

30.12.2020

Massey Ferguson 8S sai Vuoden Traktori 2021 palkinnon

MF 8S Vuoden traktori

Massey Ferguson, AGCO-konsernin (NYSE:AGCO) maailmanlaajuinen brändi, on hyvillään voidessaan ilmoittaa MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive -traktorinsa Vuoden Traktori 2021 -palkinnon voittajaksi. Tämä arvostettu palkinto, jonka valitsee 26:sta Euroopan maasta koostuva tuomaristo, julkistettiin digitaalisessa Vuoden Traktori 2021 -palkintoseremoniassa 18.12.2020.

“Jokainen Massey Fergusonilla työskentelevä henkilö on ylpeä Vuoden Traktori 2021 -palkinnon saavuttamisesta”, sanoo Euroopan ja Lähi-Idän toimintojen varapresidentti ja toimitusjohtaja Thierry Lhotte. “MF 8S -mallisarjan johdolla näemme uuden aikakauden alkaneeksi, ei ainoastaan itsellemme, vaan myös traktorin muotoilun saralla ja mikä tärkeintä, asiakkaillemme.

“Tämä arvostettu palkinto osoittaa, että Massey Ferguson toimii suunnannäyttäjänä suoraviivaisessa ja luotettavassa traktorin muotoilussa. Samanaikaisesti tarjoamme asiakkaillemme paremman käyttäjäkokemuksen sekä tuomme esiin hyödyt tiedonsiirrosta sekä kestävästä maataloudesta” hän lisää.
Vuoden Traktori 2021 -palkinto on uusin lisäys MF 8S -mallisarjan palkintokaapissa, sillä MF 8S voitti kultamitalin “Digitaaliteknologian hyödyntäminen” -sarjassa sekä hopeamitalin “paras B2B Digitaali/Hybridi -tapahtuma” -sarjassa Best Event Award Italy 2020 -tapahtumassa. Lisäksi MF 8S palkittiin Best Event Award World 2020 -tapahtumassa kultamitalilla ”Digitaalinen tapahtuma” -sarjassa sekä paras B2B Digitaali/Hybridi -tapahtuma” -sarjassa. Tämä kaikki antaa tunnustusta Massey Fergusonin näyttely- ja tapahtumastrategialle, joka aloitettiin EIMA 2018:ssa yhdistämällä fyysinen läsnäolo ja digitaaliset mahdollisuudet.

Palkittu teknologia

MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive on suurin MF 8S -mallisarjassa, joka koostuu neljästä mallista välillä 205 – 265 hv. Kaikki mallit tuottavat 20 hv lisätehoa.

Täysin uusi MF 8S -mallisarja on täynnä innovaatioita kaikilla osa-alueilla: moottorissa, ohjaamossa, voimansiirrossa sekä hallintalaitteissa ja tiedonsiirrossa. Erilaisten varustelupakettien ansiosta kone voidaan rakentaa juuri tarpeisiin sopivaksi.

Protect-U design on ainutlaatuinen rakenne, jossa moottorin kotelointi ja ohjaamo erotetaan 24 cm toisistaan. Tällä rakenteella voidaan huomattavasti vähentää melua, lämmönsiirtoa ja tärinää.

Johtava ohjaamo alallaan

Nelipilarinen ohjaamo on markkinoiden hiljaisin vain 68 desibelillä. Kalteva etulasi tuottaa erinomaisen näkyvyyden. Uusi Multipad-käsinoja tarjoaa optimaalisen hallinnan sekä liitännät täsmäviljelyyn.

Perinteinen mittaristo on siirretty oikeaan etupilariin, josta löytyy uusi MF vDisplay. Kojelauta on siten voitu muotoilla erittäin kapeaksi, mikä tuottaa erittäin hyvän näkyvyyden. Koneessa on vakiona MF Connect telemetry ja Datatronic 5 -terminaali. Lisävarusteena voidaan valita Fieldstar 5 -terminaali.

Uusi erittäin tehokas voimansiirto

Täysin uusi Dyna E-Power -kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää portaattoman voimansiirron mukavuuden ja semi-powershift -vaihteiston tehokkuuden. Se vähentää suurilla nopeuksilla tehohäviöitä jopa 26 % ja polttoainekuluja 5 %.

MF 8S -mallisarjaan voidaan valita myös uusi Dyna-7 semi-powershift -vaihteisto, joka tarjoaa 28 vaihdetta eteen ja taakse. Se on yhtä luotettava ja helppokäyttöinen kuin hyvin tunnettu Dyna-6 -vaihteisto, mutta siinä on yksi lisäpikavaihde ja 15 % parempi tehokkuus.

MF 8S:n 3,5 m akseliväli uudella taka-akselilla tarjoaa 10 % paremman vetokyvyn. Uusi hydrauliikka ja voimansiirto tuottaa paremman työsaavutuksen ja alentaa kustannuksia. Taakse voidaan asentaa 2,05 cm korkea 42” takarengas, mikä mahdollistaa esimerkiksi uuden VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT -renkaan käytön.

Erinomainen valinta

Palkittu MF 8S Exclusive -on laaja varustepaketti tarjoten kuljettajalle poikkeuksellista mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä sekä aitoja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia.

Exclusive-mallit ovat tarjolla jo nyt. Ne täydentyvät Efficient-malleilla alkuvuonna 2021. Portaattomat Dyna-VT -vaihteistot tulevat saataville kaikkiin malleihin vuoden 2021 aikana.

AGCO-konsernista
AGCO (NYSE:AGCO) maailmanlaajuinen toimija, joka tuottaa maatalouteen täyden linjan edistyksellisiä koneita, ratkaisuja ja palveluita. AGCO-tuotteita myydään viiden pääbrändin alla: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ja Valtra®, Fuse® smart farming solutions -brandin tukemana. Yhtiö on perustettu 1990 ja pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa Duluthissa, Georgiassa. AGCO:n liikevaihto oli vuonna 2019 9 miljardia dollaria. Lisätietoa sivulla http://www.AGCOcorp.com. Seuraa Twitterissä: @AGCOCorp. Kaupalliset uutiset Twitterissä #AGCOIR.

Tutustu myös näihin