Myyntijohtajan syystervehdys

13.10.2016

Turun Konekeskus Oy on sekä maahantuoja että myyjä. Asiakas luo suorimman yhteyden koneen valmistajaan ostaessaan koneen meiltä. Kädessäni on uusi syksyn kuvastomme, joka on voimassa vuoden loppuun asti. Tämän vuoksi haluamme esittää kuvastossa ovh-hintatietoja ja tarjota ennakko-ostajalle mahdollisimman hyvät ostoehdot ovh:sta. 

Yrityksemme konemyynti on kehittynyt kolmen vuosikymmenen aikana ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Voimme nykyään tarjota asiakkaillemme yhä suuremman osan heidän koneistaan. Perinteisistä Massey Ferguson -traktoriasiakkaista saamme uusia tuttavuuksia ja työkoneasiakkaillemme voimme nyt tarjota traktoreita. Näin ollen myyjämme toimivat yhä useammin uudenlaisissa tilanteissa. Olemme myös huomanneet, että asiakkaamme keräävät tietoa ja kokemuksia koneista yhä enemmän muualta kuin pelkästään konemyyjiltämme. Konemyyjä on usein kaupantekotilanteissa enemmän asioiden junailija kuin perinteinen myyjä. Olemme siis saaneet luottamusta ja haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia.

Konemyyjillämme on syksyisin hyvät ennakkoehdot ja tehtaan alennusprosentit käytettävissä tulevan sesongin uutuuskoneista. Tehtaat haluavat ennakoida tuotantomääriä ja ovat valmiita tinkimään hinnasta. Kesäkauden päättyessä maahantuontivarastossamme voi olla jäljellä yksittäisiä koneita. Myymme näitä jäljellä olevia koneita erikoishinnoin. Nyt on oikea aika tehdä konehankintoja!

Toivon, että suunnitellessasi investointeja, valintasi on Turun Konekeskus Oy. Olemme perheyritys, joka palvelee maatalous-ja urakointialan yrityksiä. Suhtaudumme traktoreihin ja työkoneisiin intohimoisesti. Alamme yrityksillä on samoja tavoitteita ja odotuksia tulevilta vuosilta.

Kehittäkäämme yrityksiämme yhdessä!

Moikataan, kun törmätään!
Anders Vahtola

P.S. Uuteen kuvastoomme voit tutusta tästä >>

Tutustu myös näihin