Turun Konekeskus ja Horsch yhteistyöhön

23.01.2020

Horsch maahantuonti ja myynti Turun Konekeskukselle

Turun Konekeskus Oy vahvistaa peltotyökonevalikoimaansa aloittamalla yhteistyön saksalaisen perheyhtiö Horschin kanssa. Horsch on noussut viime vuosina yhdeksi Euroopan arvostetuimmista peltotyökoneiden valmistajista. Horschin tuotevalikoima käsittää muun muassa kylvökoneet, kultivaattorit, lautasmuokkaimet ja kasvinsuojeluruiskut. Yhteistyö sisältää maahantuonnin, myynnin sekä varaosa- ja huoltotoiminnot.

”Horschin tuotevalikoima on saavuttanut vakaan aseman suomalaisen käyttäjäkunnan keskuudessa päättyneen vuosikymmenen aikana. Erityisesti tämä koskee kustannustehokkuutta, työn laatua ja tuottavuuden parantamista. Horsch vastaa näihin vaatimuksiin erinomaisesti. Horsch on tunnettu tuotteidensa korkeasta laadusta ja innovatiivisestä tuotekehitystoiminnasta. Työkonevalmistajana Horsch kuuluu yli 400 miljoonan € liikevaihdollaan Euroopan johtavien yritysten ryhmään. Lisäksi suurin osa tavarantoimittajistamme on perheyhtiöitä kuten Horsch ja tämä on osoittautunut lujaksi yhteistyöpohjaksi”, kertoo Turun Konekeskus Oy:n toimitusjohtaja Jouni Oksanen.

”Horsch-sopimus laajentaa merkittävästi palvelutarjontaamme etenkin viljatiloille. Pystymme jatkossa palvelemaan monipuolisesti suomalaisia maatalousyrityksiä tilakoosta riippumatta, sillä jatkamme myös saksalaisen Lemken-tuotteiden maahantuontia ja myyntiä” jatkaa Jouni Oksanen.

Lisätiedot:
Jouni Oksanen
Toimitusjohtaja, Turun Konekeskus Oy
puh. 040 900 9501

Tutustu myös näihin