Turun Konekeskus News

Avoimia työpaikkoja

Päiväys: 25.09.2020 - Ajankohtaista, News

Avoimia työpaikkoja: työkonemyyjä Seinäjoelle ja varaosamyyjä Turkuun

Haemme nyt tukemaan kasvuamme

Työkonemyyjää Seinäjoelle

Tehtävänäsi on uusien ja käytettyjen työkoneiden tuloksellinen myynti. Työkonemyyjänä pääset työskentelemään alan johtavien merkkien (mm. Horsch, Mchale, Lemken, Siloking, Schäffer, Massey Ferguson) kanssa ja tehtävässä menestymistä tukevat työkavereidesi lisäksi ammattitaitoiset tuotepäälliköt.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä työkone- ja/tai traktorikaupan tuntemusta. Maatalousalan- tai kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen toimintatapa, myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä aito halu kehittyä työkonemyynnin ammattilaiseksi. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä perustaitoja, kykyä omaksua työkoneiden uusinta tekniikkaa sekä englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työpaikan kehittyvässä ja yhdessä Suomen arvostetuimmassa maatalouskonekaupan yrityksessä sekä mukavan ja modernin työympäristön. Panostamme myös työntekijöidemme koulutukseen. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtaja Anders Vahtola puh. 050 463 1351, parhaiten tavoitettavissa ma 5.10.2020 klo 16-17 ja ti 6.10.2020 klo 16-17. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen palkkatoiveen sisältävä hakemus sekä ansioluettelo su 11.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen petra.lehtonen@turunkonekeskus.fi

Varaosamyyjää Turkuun

Tehtävänäsi on Massey Ferguson -traktoreiden ja työkoneiden varaosien myynti huoltoyrittäjäverkostoon sekä yksityisasiakkaille. Lisäksi tehtäviisi kuuluu varaosien verkkokauppatilausten käsittely, varaosien ostaminen sekä varaston hallinta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varaosakaupasta sekä maatalouden tuntemusta. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, joten huomiomme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halua kehittyä varaosamyynnin ammattilaiseksi. Tärkeintä on aktiivinen ja myynnillinen ote sekä kyky toimia järjestelmällisesti kiireenkin keskellä. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työpaikan kehittyvässä ja yhdessä Suomen arvostetuimmassa maatalouskonekaupan yrityksessä sekä mukavan ja modernin työympäristön. Panostamme myös työntekijöidemme koulutukseen. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa varaosien myyntipäällikkö Jan-Miikkael Rytsälä puh. 050 535 1771, parhaiten tavoitettavissa ma 5.10.2020 klo 9-10 ja to 8.10.2020 klo 9-10. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen palkkatoiveen sisältävä hakemus sekä ansioluettelo su 11.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen petra.lehtonen@turunkonekeskus.fi

***

Turun Konekeskus Oy on työkoneiden ja traktoreiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maataloudessa ja kiinteistönhoidossa käytettävät koneet, työkalut, varaosat ja pienkoneet. Vuonna 2019 liikevaih¬tomme oli 50 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yhteensä 60 henkilöä. Tälle vuodelle odotamme merkittävää kasvua. Lisätietoja www.turunkonekeskus.fi