Massey Ferguson MF 8S -sarjan traktoreille arvostettu Red Dot -muotoilupalkinto tuotesuunnittelusta

Päiväys: 06.04.2021 - Ajankohtaista, News

  

AGCO-konsernin (NYSE:AGCO) maailmanlaajuisesti tunnettu brändi Massey Ferguson on ylpeä voidessaan ilmoittaa innovatiivisten MF 8S -sarjan traktoreiden voittaneen arvostetun Red Dot Award: Product Design 2021 -muotoilupalkinnon hyötyajoneuvojen sarjassa. Viimeisin kunnianosoitus on jatkoa MF 8S.265 Dyna E Power Exclusiven Vuoden Traktori 2021 -palkinnolle sekä MF 8S -sarjan palkinnolle vuoden 2020 parhaasta digitaalisesta lanseeraustapahtumasta.

Kansainvälinen raati valitsi MF 8S:n voittajaksi tuhansien yli 60 maasta kilpailuun osallistuneiden tuotteiden joukosta Product Design -kategoriassa, joka vaatii huipputason tuotesuunnittelua.

”MF 8S -sarjan valinta voittajaksi on meille suuri kunnia”, sanoo Thierry Lhotte, Massey Fergusonin varapääjohtaja ja Euroopan ja Lähi-idän toimintojen pääjohtaja. ”Raati myönsi Red Dot: Product Design 2021 Award -palkinnon MF 8S -sarjan traktoreille tunnustuksena siitä, että ne merkitsevät uuden aikakauden alkua traktorisuunnittelussa”, Lhotte jatkaa.

”Viljelijöiden viljelijöille suunnittelemassa tuotesarjassa on hyödynnetty seitsemän vuoden edestä perusteellista testausta ja asiakaskyselyjä. MF 8S yhdistää mullistavan traktorisuunnittelun käytännönläheisiin ratkaisuihin. Sarjan huipputason ominaisuudet takaavat täysin uuden ja entistä paremman käyttökokemuksen”, Lhotte lisää.

”MF 8S -sarjan lanseeraus on vasta ensimmäinen virstanpylväs täysin uudistuvassa traktorivalikoimassamme. Olemme innoissamme paitsi alan johtavien palkintojen tuomasta tunnustuksesta myös jokaisen ostopäätöksen osoittamasta luottamuksesta. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Lanseerattuamme MF 8S- ja MF 5S -sarjat viime vuonna aiomme tuoda markkinoille uusia tuotesarjoja kuluvan vuoden aikana. Niillä vastaamme asiakkaidemme toiveisiin suoraviivaisista, luotettavista ja älykkäästi liitettävistä koneista”, lisää Francesco Murro, Massey Fergusonin Euroopan ja Lähi-idän markkinointipäällikkö.

MF 8 S -sarjalle ominainen Protect-U-muotoilu erottaa sarjan traktorit kaikista muista lisäämällä 24 cm tilaa ohjaamon ja moottorin väliin. Ainutlaatuinen ratkaisu vähentää ohjaamoon välittyvää lämpöä, melua ja tärinää sekä parantaa moottorin jäähdytystä ja suorituskykyä.

Täysin uudistettu MF 8S -sarja hyödyntää innovatiivisia ratkaisuja joka osa-alueella: moottorissa, ohjaamossa, vaihteistossa, voimansiirrossa sekä hallinta- ja liitettävyyslaitteissa. Korkeisiin vaatimuksiin vastaavat traktorit ovat saatavilla useilla varusteluilla. Kun ostaja voi mukauttaa traktorin juuri omiin tarpeisiinsa, hän saa takuulla vastinetta rahoilleen.

Kaikki neljä mallia 205 ja 265 hevosvoiman väliltä lisäävät 20 hevosvoimaa Engine Power Management -toiminnolla.

MF 8S -sarjalla Massey Ferguson vastaa nykyaikaisen kestävän maanviljelyn vaatimuksiin yhdistämällä huipputason konesuunnittelun kokonaisvaltaiseen valikoimaan liitettävyyspalveluja, jotka mahdollistavat asiakkaille tehokkaamman viljelyn.

Tietoja AGCOsta
AGCO (NYSE: AGCO) on maailman johtava maatalousvälineiden ja -ratkaisujen suunnittelija, valmistaja ja myyjä, jonka kattava tuotevalikoima ja palvelut edistävät entistä tuottavampaa maataloutta. AGCO-tuotteita myydään eri brändeillä, joista viisi tärkeintä ovat Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ja Valtra®, joita tuetaan Fuse® -tarkkuusteknologialla ja maatilan optimointipalveluilla. Vuonna 1990 perustetun AGCOn päämaja sijaitsee Duluthin kaupungissa Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa. Vuonna 2020 AGCOn nettomyynti oli 9,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.AGCOcorp.com. Yritystä koskevista uutisista, tiedoista ja tapahtumista pysyt selvillä seuraamalla meitä Twitterissä: @AGCOCorp. Talousuutisia voit seurata Twitterissä aihetunnisteella #AGCOIR.

Lue lisää MF 8S