MF-heinäkoneet UUTTA!

Päiväys: 23.04.2020 - Ajankohtaista, News

Massey Ferguson heinäkoneet sopivat hyvin Turun Konekeskuksen työkonevalikoimaan

Tarkoituksemme oli lanseerata Massey Ferguson heinäkoneet Rysky-päivillä helmikuussa 2020 . Olemme siirtäneet isoa lanseerausta tulevaisuuteen, mutta uskomme pääsevämme näyttämään koneita loppukesällä paikallisissa työnäytöksissä ympäri Suomen. Meillä on maahantuontivarastoissamme Kuopiossa, Ylivieskassa, Tarvasjoella ja Turussa esillä karhottimia ja pöyhimiä. Näihin on siis halutessa mahdollisuus tutustua itsenäisesti ulkona meidän toimipaikoissamme. Massikan heinäkoneet ovat hyvinkin hintansa arvoisia, fiksuja ja kunnolla tehtyjä saksalaisia ammattilaiskoneita. Nettisivuillamme on koottu meidän itse tekemät havainnot ja ajatukset maahantulo-ohjelmassa oleville malleille. Tervetuloa tutustumaan Massey Ferguson heinäkoneisiin!

Massikan heinäkoneet muodostuu eri DNA:sta eli perinnöstä. Vahva DNA tulee Fella ja Lely Welgeristä, mutta etenkin kanttipaalaimissa ja PRO-niittokoneissa amerikkalainen Heston on suurin vaikuttaja. Olemme maahantuoneet ja myyneet muutaman kanttipaalaimen Suomeen, mallit MF 2170XD ja pienkanttipaalainmalli MF 1840. Euroopan maahantuontivarastossa on muutamia kanttipaalaimia vailla loppukäyttäjäosoitetta. Pienkantti- tai suurkanttipaalain voi olla esimerkiksi urakointimahdollisuus. Olemme yksittäisten AGCO-heinäkonemallien DNA:ta silmälläpitäen valinneet tarkkaan Suomeen sopivat koneet ja mallit. Heinäkone- ja karjankasvattaja-asiakkaiden pitkä yhteistyö on kouluttanut meitä pyrkimään tekemään maahantuonnissa ja myynnissä kestäviä päätöksiä etenkin itse heinätyöntekoa ja jälkimarkkinointia silmällä pitäen.

Näin sesongin kynnyksellä on järkevä tehdä mahdollisia konepäivityksiä meidän kampanjakonetarjonnallamme. Meillä on kampanjamallit tämän sesongin toimitukseen turvattu. Syksyllä palataan vuoden 2021 sesongin ennakkokauteen, jolloin työleveyksiä ja varustevaihtoehtoja on isompi määrä.

Hyvää kevätaikaa toivottaen,
Anders Vahtola, työkoneiden myyntijohtaja
Juho Luopa, karjatilan koneiden tuotepäällikkö
Jarno-Matti Hakamäki Massey Ferguson myyntijohtaja

Lue lisää MF-karhottimet

Lue lisää MF-pöyhimet

Lue lisää MF-lautasniittokoneet

Lue Koneviestin 6/2020 artikkeli Massey Ferguson RK 1002 TRC Pro >