Turun Konekeskuksen kaupankäynti jatkuu poikkeuksellisessa tilanteessa

Päiväys: 18.03.2020 - Ajankohtaista, News

Kriittisissä tilanteissa oman elintarviketuotannon tärkeys korostuu. Nyt jos koskaan oman, vahvan maataloustuotannon rooli nousee arvoasteikossa sen ansaitsemalle paikalleen.

Turun Konekeskuksen asiakkaiden ja henkilökuntamme kannalta on tärkeää jatkaa työskentelyä ja turvata toimintojen mahdollisimman hyvä asiakaspalvelu, vallitseva tilanne huomioiden.

Olemme pyrkineet varmistamaan logistiset kanavat uusille, tehtaalta toimitettaville koneille, tässä joka päivä muuttuvassa toimintaympäristössä. Päätehtaamme ovat kuvanneet meille tuotanto- ja toimituskykynsä, sekä heidän varasuunnitelmansa toimitusten varmistamiseksi. Kotiutamme tilauksia nyt etupainotteisesti, ottaen näin varastoinnista isomman vastuun. Asiakastoimituksia varten sopimuskuljetusliikkeemme ajavat rahtia normaalisti. Selvää on se, että eurooppalaisilla tehtailla tullaan näkemään toimituskatkoksia, jotka aiheuttavat toimitusviivästyksiä.

Tärkeätä on se, että vara- ja kulutusosien osalta asiakkaamme ennakoivat sesongin tarpeet mahdollisimman hyvin. Olemme pyrkineet varautumaan normaalia suuremmalla varastolla vallitsevaan toimitustilanteeseen.

Seuraamme tiiviisti Suomen viranomaisten (THL, STM) ohjeistuksia ja mikäli koronatilanteeseen ja -ohjeistuksiin tulee viranomaisten taholta muutoksia, reagoimme niihin välittömästi. Kenttämyyntimme on etenkin puhelimen päässä hyvin tavoitettavissa ja meidän verkkokauppamme on myös auki 24/7 – verkkokaupan kautta ostokset saat halutessasi kätevästi kotiin toimitettuna. Laitamme poikkeuksellisesti nyt myös uusia työkoneita Nettikoneeseen sekä Mascukseen esille hinnoin ja varustein.

Olemme ohjeistaneet konemyyjämme sopimaan tapaamisensa mahdollisimman tarkasti etukäteen, jotta esim. käytetyn koneen arviointi olisi nopeaa ja valmisteltua. Yhteisiä käyttäjä- ja huoltokoulutuksia emme voi järjestää, vaan koneen luovutukseen panostetaan asiakaskohtaisesti, yhteiset koulutukset siirretään myöhempään ajankohtaan. Olemme niin ikään siirtäneet asiakastilaisuuksia ja matkoja jopa vuodella eteenpäin. Tuotepäälliköiden ja myynninjohdon yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme - vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!