Turun Konekeskus Oy aloittaa Massey Fergusonin maahantuojana ja myyjänä

09.03.2016

Turun Konekeskus Oy aloittaa yhteistyön Massey Fergusonin kanssa. Yhteistyön käynnistäminen vauhdittaa ja vahvistaa Massey Ferguson myyntiä, asiakaspalvelua ja tukiverkostoa Suomessa. Turun Konekeskus Oy ottaa vastuulleen Massey Ferguson tuotteiden maahantuonnin, myynnin ja huollon asteittain kevään ja kesän aikana.

Tuotevalikoima sisältää muun muassa traktorit, leikkuupuimurit, isot kanttipaalaimet ja materiaalien käsittelylaitteet. Tämä tuotelinja on laajin Massey Fergusonin valikoima, joka Suomessa on ollut saatavilla.

“Toivotamme Turun Konekeskuksen lämpimästi tervetulleeksi Massey Fergusonin perheeseen. Yrityksen nimeäminen uudeksi kumppaniksemme antaa täysin uuden lähestymistavan kaikkien MF-tuotteiden myyntiin Suomessa, millä tulee olemaan vahva vaikutus monille asiakkaillemme täällä. Turun Konekeskus Oy on täysin itsenäinen organisaatio suurella kokemuksella ja ihanteellinen partneri johtamaan toimintojemme tehostamista näillä tärkeillä markkinoilla” kertoo Richard Markwell, Massey Fergusonin varapääjohtaja ja toimitusjohtaja, vastuualueenaan Europpa/Afrikka/Lähi-itä.

”Massey Fergusonilla on pitkä suhde suomalaiseen maanviljelijäyhteisöön ja tämä on alku jännittävälle, uudelle aikakaudelle, joka tulee lujittamaan tätä läheistä kumppanuutta vielä enemmän”, hän jatkaa. ”Uudet Massey Fergusonin myyntiin liittyvät järjestelyt sekä laajempi tuotevalikoimamme antavat lisää energiaa ja piristystä brändille Suomessa. Me olemme valmiita merkittävälle laajentumiselle näillä kilpailluilla markkinoilla.”

Turun Konekeskuksen hallituksen puheenjohtaja Pasi Vesamo puolestaan kertoo: “Olemme äärimmäisen ylpeitä aloittaessamme yhteistyön Massey Fergusonin kanssa. MF-brändi tarjoaa erinomaiset tuotteet ja sen vahvat perinteet ovat hyvin arvostettuja Suomessa. Uusi sopimus tuo yrityksellemme suuren mahdollisuuden kasvattaa ja vahvistaa myyntiämme ja palvelutarjontaamme ja saavuttaa yhä parempi asiakastyytyväisyys. Uuden partnerisopimuksen johdosta teemmekin jo suunnitelmia palveluverkostomme ja toimipaikkojen kehittämiseksi.”

Seuraavien kuukausien aikana Turun Konekeskus tulee valmistelemaan MF-liiketoiminnan käynnistämiseen liittyviä asioita ja käytännön aikatauluista tullaan kertomaan asiakkaille vielä kevään aikana.

Lisätiedot:

Pasi Vesamo
Hallituksen puheenjohtaja, Turun Konekeskus Oy
Puh. +358 500 523 265
Email : pasi.vesamo@turunkonekeskus.fi

Vesa Tikka
Toimitusjohtaja, Turun Konekeskus Oy
Puh. +358 400 125 555
Email : vesa.tikka@turunkonekeskus.fi 

Tutustu myös näihin