Turun Konekeskus Oy ja Konefarmi Oy yhdistyvät

01.03.2016

Turun Konekeskus Oy on vuonna 1998 perustettu suomalainen perheyritys ja vuonna 2004 sen omistukseen siirtyi myös Konefarmi Oy. Tuotevalikoimamme käsittää maatalous- ja kiinteistönhoitokoneet, pienkoneet sekä työkalut, varaosat ja tarvikkeet. Tähän asti olemme toimineet kahden yrityksen brändillä rinnakkain.

Nyt kirkastamme ja selkeytämme yrityskuvaamme yhdistämällä Turun Konekeskuksen ja Konefarmin yhdeksi yritykseksi. Jatkossa yrityksemme tunnetaan ainoastaan nimellä Turun Konekeskus Oy. Uusi Turun Konekeskus Oy kattaa kaikki samat tuotteet ja palvelut kuin aiemmat yrityksemme, jotka koostuivat sekä Turun Konekeskuksesta että Konefarmista.

– Toimimalla yhden yritysnimen alla voimme palvella asiakkaitamme entistä selkeämmällä brändikuvalla. Asiakkaalle yhden yrityksen kanssa toimiminen on selkeämpää ja helpompaa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Vesa Tikka.

Fuusion jälkeen palvelemme asiakkaitamme edelleen samoissa toimitiloissa ympäri maata ja yhteystietomme pysyvät samoina. Yritys jatkaa myös kotimaisena perheyrityksenä. Konefarmin logo ja tunnukset poistuvat käytöstä vähitellen ja jatkossa keskitymme käyttämään Turun Konekeskuksen uudistunutta ilmettä. Panostamme jatkossakin erityisesti suoriin asiakassuhteisiin, ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Tutustu myös näihin