Uusi MF 6700 S -sarja esittelyssä

09.02.2017

Uudet MF 6700 S -traktorit tarjoavat enemmän tehoa, nostovoimaa ja hydraulista kapasiteettia

“Uusi MF 6700 S -sarja uurtaa uraa vieden kevyiden ja helposti ohjattavien nelisylinterisien traktoreiden tehon ja nostokapasiteetin uusille tasoille,” sanoo Guillaume Dericbourg, Massey Ferguson markkinointijohtaja. “Suhteessa erittäin arvostettuun MF 6600 -sarjaamme, MF 6700 S saattaa ensi silmäyksellä muistuttaa suuressa määrin edeltäjäänsä. Vaikka ulkoasu ei ole merkittävästi muuttunut, kaikki on kuitenkin MF 6700 S-sarjassa toisin!”

Monien ominaisuuksien lisäksi traktorit ovat tehokkaampia, niiden nostovoima ja hydraulinen kapasiteetti ovat paremmat, ja niiden ohjaamon jousitus sekä kojelauta ovat uudenlaiset. Nämä päivitetyt ja parannetut koneet tarjoavat ihanteellisen työjuhdan vilja- tai heinätiloille, vihannesviljelijöille tai urakoitsijoille.

MF 6700 S tarjoaa jopa 200 hv, mikä tekee siitä markkinoiden tehokkaimman nelisylinterisen traktorin. Yksi osoitus ‘S’ -sarjan tehosta korostuu sen maksimaalisen 9600 kg:n nostovoiman kautta, joka on yli 11 % enemmän.

Hydrauliikan kapasiteettia on kasvatettu puolella jopa kahdeksan hydrauliventtiilin ansiosta. Vaativampien ja monimuotoisempien kappaleiden käsittelyssä voidaan käyttää maksimaalista 190 l/min virtausta. Suurenmoinen käyttäjäympäristö pitää sisällään uuden kojelaudan, jossa on moderni SIS-näyttö, parannettu hydraulinen ohjaus sekä uusi aktiivinen ohjaamon jousitus, jonka ansiosta miellyttävää tehdä koko päivä töitä tehtävästä riippumatta.

Tämä kevytsarjalainen, helposti ohjattava traktori tarjoaa ainutlaatuisen teho-paino-suhteen tiettyihin töihin, kuten viljelyyn tai kuljetukseen, jolloin sen kompakti runko tarjoaa lyömättömän ohjautuvuuden etuvälineille ja kuormainsovelluksille sekä ahtailla alueilla, kuten pihoilla tai pienillä pelloilla.

MF 6700 S -mallisto on suunniteltu ja rakennettu Beauvaisin tehtaalla Ranskassa, ja se hyötyy Massey Fergusonin laajasta kokemuksesta maailmanluokan traktorien valmistajana käyttäen viimeisintä tuotekehitys- ja valmistusteknologiaa.

“Uutta MF 6700 S -sarjaa on parannettu joka suhteessa,” kommentoi Campbell Scott, Massey Fergusonin Euroopan/Afrikan/Lähi-Idän markkinointipalvelujen johtaja. “Sen tehokas yhdistelmä voimaa, ohjautuvuutta ja toimivuutta on räätälöity tämän päivän älykkäille maanviljelijöille, joita kiinnostaa tehdä maanviljelystä tehokkaampaa työn laadusta tinkimättä. Se tarjoaa uudemman, älykkäämmän tavan saada työt tehtyä ja monikäyttöisyytensä kautta se sopii myös maatilan budjettiin.”

HUIPPUOMINAISUUDET – MF 6700 S

 • Ketterämmät ja helpommin ohjattavat traktorit, joiden lyhyt akseliväli antaa pitoa ja vakautta sekä pienen kääntöympyrän – kaarevan rungon ja integroidun etunostolaitteen ansiosta
 • Lisätehoa AGCO POWER 4,9 litran nelisylinterisistä Tier 4 Final mukautuvista moottoreista, joiden nimellisteho on 120, 130, 140, 150, 160 ja 175 hv mahdollistaen jopa 200 hv maksimitehon
 • Huoltovapaa päästöjärjestelmä (SCR+DOC) sekä sähköinen hukkaportti turboahtimella, näin suorituskyky paranee ja päästöt pienenee
 • Säästää omistajan kukkaroa – 600 tunnin huoltojaksoväli ja vähäinen polttoaineenkulutus
 • Laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka käyttävät palkittuja Dyna-4, Dyna-6 ja Dyna-VT vaihteistoja, nyt kaikissa EPM kun tarvitaan enemmän potkua työn suorittamiseksi
 • Monipuolinen nelinopeuksinen VUO, jossa on 1000 ECO sekä sähköinen valitsin
 • Parempi nostokapasiteetti – jopa 9600 kg raskaimpien kuormien käsittelyyn
 • Paranneltu hydrauliikka, jonka virtaus jopa 190 l/min ja jopa kahdeksan venttiiliä
 • Integroitu ja tehtaalla asennettu etukuormaajavalmius
 • Ylivoimaisesti paras ohjaamo, jossa on 360º näkyvyys ja aktiivinen jousitus
 • Ohjaimien ergonominen sijoittelu, värillinen mttaristo ja SIS -näyttö
 • Pätevä Fuse-teknologia sisältää Auto-Guide™ 3000 automaattiohjauksen, jossa on GO-Mode, ja AgCommand™ -telemetria työn kokonaisvaltaiseen valvontaan
 • Ensimmäinen traktori, johon saa on Trelleborg Progressive Traction TM700- ja TM800-renkaat. Näitä renkaita on testattu ääriolosuhteissa Antarctica2 -tutkimusmatkalla etelänavalla. Mukana oli MF 5610 -traktori, jonka renkaat todistettavasti lisäsivät pitoa ja vähensivät maanpakkautumista sekä polttoainekulutusta.

Suomen ensiesittelyssä Seinäjoen varaosapisteemme avajaisissa 16.-17.2.2017!

Tutustu myös näihin