Älykästä maanviljelyä ja uuden tason liitettävyys

27.04.2021

Tarkkuusviljelypaketti moderniin maanviljelyyn

6-sylinterisissä MF-traktoreissa on vakiona tarkkuusviljelypaketti, joka sisältää tosiaikaisen tieto- ja etäpalvelun. Lisäksi niissä on uusi ja intuitiivisempi Datatronic 5 -käyttöliittymä ja Fieldstar 5 -pääte, jolla voi hallita älyviljely- ja maanviljely 4.0 -ominaisuuksia, kuten: MF Guide, MF‑osion- ja käyttöasteenhallinta sekä tiedonsiirto ja hallinta MF TaskDoc- ja TaskDoc Pro -ohjelmien kautta.

DATATRONIC 5

Uusi intuitiivinen kosketusnäyttö traktorin toimintojen hallintaan ja tarkkaan viljelyyn

MF GUIDE

MF Guide on Massey Fergusonin automaattiohjausjärjestelmä. Se vähentää päällekkäisyyksiä 12%, säästää polttoainetta ja aikaa sekä helpottaa käyttäjän urakkaa. MF Guide kykenee ohjaamaan alle metrin (Egnos), desimetrin ja senttimetrin tarkkuudella, mikä tehostaa viljelyäsi.

MF SECTION CONTROL 

MF-lohkojenhallinta on Massey Fergusonin uusi tarkkuusviljelyratkaisu, jossa on kaikkein kehittynein ja tehokkain lohkojen hallintaominaisuus jopa 36 lohkolle ja 5 tuotteelle. ISOBUS-työvälineiden kanssa yhteensopivan täysin automaattisen lohkojenhallinnan ansiosta siemeniä, lannoitteita ja torjunta-aineita voidaan levittää ilman päällekkäisyyksiä. Näin vältetään lohkojen kaksinkertainen käsittely ja pellon ulkopuolisten alueiden käsittely. Helppokäyttöisen lohkojen hallinnan avustajan avulla voidaan kullekin työvälineelle asettaa korjausarvot. Järjestelmä kytkee traktorin GPS-järjestelmän avulla käsiteltyjen alueiden yksittäisiä lohkoja päälle ja pois päältä automaattisesti, minkä ansiosta levitys on taloudellista ja sato paranee.

MF RATE CONTROL

Säädettävä levitysnopeus – Variable Rate Control (VRC) Tiedonsiirto TaskDoc™ Pron avulla mahdollistaa levitysmäärän vaihtelun maaperän tai kasvien tarpeiden mukaan ja säästää levitettävää ainetta. Levityskartta esittää siementen, lannoitteen ja torjunta-aineen yksilölliset tarpeet. Ne otetaan käyttöön työn aikana ja niitä sovelletaan automaattisesti. Suurin hyöty: materiaalin määrä voidaan määrittää ja suunnitella peltotietokannan avulla ja levitys toteutetaan näin äärimmäisen tarkasti. Voit esimerkiksi
säätää kemikaalin tai lannoitteen määrän aluekohtaisesti, mikä pienentää tuotantokustannuksia ja parantaa satoa.

MF CONNECT Yhteydessä missä tahansa. Milloin tahansa.

MF Connect tarjoaa pidempää käytettävyysaikaa, optimoituja huoltoja ja älykkäitä palveluita. Omistaja, jälleenmyyjä ja traktori ovat saumattomasti yhteydessä.

MF Connect on konekannanvalvontajärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat seurata Massey Ferguson -koneitaan tarkasti. Koneen käytön ja laitteiden toimintaparametrien lähes tosiaikainen tarkastelu älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Etädiagnostiikan ansiosta omistajat ja esimiehet voivat johtaa toimintaa tuottoisammin, mikä auttaa parantamaan kannattavuutta ja takaamaan optimaalisen käyttöajan.

MF Connect on vakiona kaikissa 6-sylinterisissä traktoreissa ja MF IDEAL -puimurissa. Muihin malleihin saatavana lisävarusteena.

Katso video MF Connect

Lue esite MF Connect

Rekisteröidy MF Connect

Tutustu myös näihin