Suuntana Salo – myymälä on avattu!

02.05.2022

Aurinko heijastaa silmiin, kun ottaa suunnan Turun Konekeskuksen konttorilta kohden Saloon rakentuvaa toimipistettä. Tiedotimme tammikuun lopulla uuden IKH-suurmyymälän avaamisesta Saloon ja nyt myymälän ovet ovat jo avautuneet. Avajaisjuhlia tulemme virallisesti viettämään 16.5. alkavalla viikolla.

Turun Konekeskus on toiminut IKH:n työkalu- sekä varaosakumppanina maaliskuusta 2007 alkaen, kun ensimmäinen kauppa avattiin. “Siitä asti olemme tehneet tiivistä yhteistyötä, nyt 15 vuoden ajan”, Turun myymälän myymäläpäällikkö Asko Vesamo kertoo. “Toiminta IKH:n kanssa on alusta asti ollut loistavaa, työskentely on mutkatonta ja helppoa. Ymmärrämme toinen toisiamme ja meillä on kova tahto mennä yhdessä eteenpäin”, Vesamo sanoo. IKH:n kanssa on toimittu yhteistyössä myymälän rakennuksen, niin vuoden 2013 avatun Turun suurmyymälän kanssa, kuin nyt Salon myymälän kanssa. “IKH on ollut apuna niin myymälän suunnittelussa, kuin nyt rakennusvaiheessakin. Nyt pääsemme ihailemaan työn jälkiä Salossa”, Vesamo kertoo.

Salon toimipisteen myymälä sijaitsee osoitteessa Meriniitynkatu 11 ja myymäläpinta-alaa on avautunut noin 1500 neliön verran. “Salossa nähtiin iso potentiaali avata myymälä. Näimme, että Salon seudun asiakkaat ansaitsevat täydenpalvelun, laadukkaan IKH-liikkeen", Vesamo kertoo. Myymälän suunnittelussa onkin otettu huomioon mahdollisimman monipuolinen valikoima. Myymälän valikoimaan kuuluu IKH:n tuotteiden lisäksi mm. Honda, Milwaukee, Hikoki, Pilkemaster, SAMI ja Majava. Myös uutuutena Turun Konekeskukselle tulleet Kontio-sähköskootterit sisältyvät myös Salon myymälän valikoimaan. Hieman jotain uuttakin myymälästä löytyy, kun liikkeen yhteydestä löytyy pieni ulkomyymälä! Sisätiloissa puolestaan palvelee monipuolinen vaateosasto, jossa edustamiamme merkkejä ovat mm. Helly Hansen, Sievi sekä Patron. Tarjoamme myös Salossa mahdollisuuden meiltä ostettujen vaatteiden painatukseen, jolloin ikuistat oman yrityksesi logon takin hihaan tai rintaan.

Salon myymälässä myymäläpäällikkönä aloittaa meidän asiakkaillemme tuttu kasvo: Janne Tuominen. Janne siirtyy Turun myymälästä Saloon myymäläpäällikön tehtäviin. Hetkeksi hän ehtii järjestelytohinalta vaihtamaan sanasen. ”Hommaa vielä riittää, mutta hyvältä kuitenkin kokonaisuutena näyttää. Nollasta lähdettiin ja nyt jo näyttää ihan myymälältä”, Janne toteaa naurahtaen. Kiirettä on pitänyt, mutta tästä huolimatta on pystytys käynyt näppärästi. ”Meillä on ollut hyvä tiimi, olemme tehneet myymälää yhdessä alusta alkaen”, Janne sanoo. Salon myymälään aloitettiin rekrytointi heti tammikuussa ja Salon myymälässä aloittaa Jannen lisäksi viisi uutta myyjää; Riikka Koli, Ilari Aaltonen, Tero Blomroos, Otto Kostianen ja Jaani Haanpää. Lisäksi Turussa aloitti maaliskuussa uutena myymälän myyjänä Heikki Mäntylä. ”Odottava ja jännittynyt olo tässä on, keväästä ja avajaisista”, Janne sanoo. ” Vaikka kylvökiireet painavat päälle, toivomme kuitenkin, että aikaa riittäisi tulla vierailemaan avajaisviikolla”, hän jatkaa.


Myyjät vasemmalta oikealle: Riikka, Tero, Janne ja Ilari

Aloitamme avajaisviikon juhlinnan maanantaina 16.5., jolloin tarjoamme 300:lle ensimmäiselle kakkukahvit! Lisäksi avajaisviikolla Salossa on avajaistarjouksen lisäksi mm. Milwaukeen edustajat paikalla koko viikon, makkaratarjoilua ja torstaina myymälällä vierailee Kontio-rekka, keskiviikkona puolestaan Hikoki-rekka. Perjantaina puolestaan kannattaa tulla tutustumaan Pilkemaster-klapinäytökseen! Luvassa siis koko viikon avajaishuumaa.

Myös Turun Konekeskuksen konevalikoimaa on esillä avajaisviikon aikana. Paikalla avajaisissa on mm. Massey Ferguson 8S, Horsch-kylvökone sekä -ruisku, SAMI:n monipuolista työkonevalikoimaa sekä Schäfferin-kuormaajat. Tuotepäällikkömme vierailevat avajaisviikolla Salon myymälässämme ja kertovat mielellään lisää koneista. Turun Konekeskuksen konemyynti tulee olemaan tärkeä osa Salon myymälää, Salon seutu on merkittävää maatalousaluetta ja meidän asiakkaitamme on seudulla laajasti.

“Tuomalla konemyynnin myös osaksi Salon myymälää, pystymme palvelemaan entistä paremmin meidän konepuolen asiakkaitamme Salosta käsin”, toimitusjohtaja Heikki Huotari kertoo. Konemyyjinä Salon alueella toimivat Turustakin tutut myyjät, Markku Murto sekä Jyrki Hongisto. Lisäksi satunnaisesti Salon pisteeltä voit löytää myös tuotepäällikkömme Kalle Murron, jonka karjatila sijaitsee Salon seudulla. Myös vastikään samoille nurkille muuttanut Massey Ferguson -tuotepäällikkö Mikko Vanha-Perttulan voit tavoittaa Salon toimipisteeltä. Konemyynti tulee avajaisviikon jälkeen 23.5. palvelemaan Salon toimipisteellä jatkossa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tutustu myös näihin