Together We Are Born To Farm - MF-ideologia

08.10.2021

Massey Ferguson on toiminut maahantuonti- ja myyntiyhteistyössä Turun Konekeskus Oy:n kanssa jo yli viiden vuoden ajan. Yhteistyön aikana Turun Konekeskus on vakiinnuttanut Massey Ferguson tuotteiden markkinaosuuden korkealle ja edelleen kasvavalle tasolle Suomessa. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että olemme yhdessä pystyneet käynnistämään heinäkoneiden, puimureiden ja kurottajien myyntiyhteistyön ja saavuttamaan näissä kehittyvissä Massey Ferguson -tuoteryhmissä merkittävän markkinaosuuden Suomessa.

Massey Fergusonin tuoteperheen tulevaisuudennäkymät ja odotukset ovat erittäin korkealla tasolla. Olemme uusineet ja uudistamme käytännössä katsoen koko traktorimallistomme. Olemme myös tuoneet markkinoille kilpailukykyisen ja kehittyneen puimurimalliston ja heinäkonelinjan tuotteet kehittyvät edelleen nopealla tahdilla. Lisäksi kurottajamallistomme on kuluvan vuoden aikana uusittu kokonaan. Kruununjalokivenä toimivat traktoreissa uusi MF 8S -mallistomme ja puimureissa IDEAL-mallisarja on vallannut merkittävästi markkinaosuutta perinteisiltä puimurivalmistajilta.

Massey Ferguson odottaa yhteistyökumppaneiltaan vahvaa panostusta jälkimarkkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Edellytämme kumppaneiltamme myös vahvaa sitoutumista yhteistyöhön ja siihen että Massey Ferguson tuotteiden parissa toimivat henkilöt ovat oman alansa parhaita osaajia.

Olemme tässä kuussa allekirjoittaneet Turun Konekeskuksen kanssa uudistetun yksinmyyntisopimuksen, joka on täynnä luottamusta siihen, että Turun Konekeskus jatkaa vahvalla kehityspolulla myös tulevina vuosina. Meille Massey Ferguson organisaatiossa asiakas on aina ykkönen ja on erittäin tärkeätä, että asiakas voi tuntea itsensä ylpeäksi omistaessaan valmistamiamme koneita. Tärkeätä on myös se, että pystymme toteuttamaan antamamme lupauksen ”Together We Are Born To Farm”.

Christian Devantier
Johtaja, jälleenmyyntiorganisaatiot
AGCO Pohjoismaat ja Baltia

Tutustu myös näihin