Turun Konekeskus Oy palkittiin tuplasti IKH Kauppiaspäivillä

08.11.2021

Työkalujen ja varaosien maahantuontia sekä tukkumyyntiä harjoittava Isojoen Konehalli Oy järjestää vuosittain ketjun jälleenmyyjille kauppiastapahtuman, jossa monipuolisen ohjelman lisäksi palkitaan vuoden menestyksekkäimmät IKH-kauppiaat. Tänä vuonna kokous järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa pe 5.11. ja paikalle saapui noin 200 kauppiasta seuralaisineen.

Turkulainen IKH Työkalut ja Varaosat -ketjuun kuuluva Turun Konekeskus Oy on valittu vuoden 2021 IKH kumppanuusliikkeeksi. IKH ketjuun kuuluvia liikkeitä on Suomessa jo yli 130.

Valinnan kriteereinä olivat kokonaisvaltainen menestyminen liiketoiminnassa, palvelun korkea laatu ja osallistuminen koulutuksiin, laaja ja kattava tuotevalikoima, edustava ja selkeä myymälä, asiakastyytyväisyys, toiminnan pitkäjänteisyys ja yrityksen kannattavuus, myynnin positiivinen kehitys sekä aktiivinen osallistuminen ketjun markkinointitoimenpiteisiin. Turun Konekeskus Oy palkittiin myös parhaana IKH Varaosamyyjänä yli 2081 traktorin tai työkoneen omistajan luokassa. Palkinto myönnetään IKH Varaosaketjun liikkeelle, jolla myynti suhteessa alueensa traktorin tai työkoneen omistajamäärään on suurin.

-Turun Konekeskus Oy on eteenpäin menevä, aidosti asiantunteva ja palveleva, kokonaisvaltainen IKH kumppani, kertoo IKH:n kaupallinen johtaja Marko Röytiö.
IKH eli Isojoen Konehalli Oy tuo maahan mm. työkaluja, koneita, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, hydrauliikkaa, suojaimia, työvaatteita, kiinnikkeitä, maatalousrenkaita ja akkuja yli 30 eri maasta. Tuotevalikoimaan kuuluu lähes 60 000 nimikettä. Myynti Suomen markkinoille tapahtuu IKH-jälleenmyyjäverkoston kautta. Kasvussa olevaa vientikauppaa tehdään Eestiin ja Ruotsiin sekä muihin pohjoismaihin.

IKH-myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin. Luotettavat merkit, laatu ja aidosti asiantunteva palvelu sekä kattava huoltoverkosto ja mittavat markkinointipanostukset tukevat IKH-ketjun kasvua. IKH:lla uskotaan kestävään yhteistyöhön ja vaalitaan luottamuksellisia asiakassuhteita; nämä ovat yhtiön tärkeä voimavara nyt ja tulevaisuudessa.

Turun Konekeskus Oy tahtoo kiittää IKH:ta tunnustuksista sekä etenkin asiakkaitaan kuluneesta vuodesta. Tästä meidän on hyvä jatkaa yhdessä eteen päin, kiitos!

Lisätiedot: Asko Vesamo 0400 827 517, asko.vesamo@turunkonekeskus.fi

Tutustu myös näihin