Uutta verkkokaupassa - tilaa nyt laskulla

12.04.2016

Avasimme viime syksynä verkkokaupan, jossa on myynnissä maatalouskoneiden ja traktorien varaosia, pienempiä työkoneita, Viherlinjan ruokintakalusteita ja aitaustarvikkeita sekä laaja valikoima työkaluja ja tarvikkeita.

Verkkokauppaamme tulee uusia tuotteita viikoittain, viimeisimpinä lisäyksinä mm. Emiliana Serbatoin polttoaineen kuljetus- ja tankkaussäiliöt sekä säiliöt jäteöljylle, Duratank-nestesäiliöt kuljetukseen ja tankkaukseen sekä laaja valikoima aitaustarvikkeita karjatiloille. Nämä uutuudet löydät myös tästä kuvastosta.

Nyt yritysasiakkaat voivat valita maksutavaksi myös laskutuksen. Laskutusvaihtoehdon saatte käyttöönne täyttämällä hakemuslomakkeen verkkokaupan etusivulla. Käsittelemme laskutuspyynnöt saapumispäivänä tai viimeistään seuraavana työpäivänä. Laskutuspyynnön hyväksymisen jälkeen saatte yrityskohtaiset tunnukset ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen, jolloin pääsette tekemään tilauksen. Jos yrityksenne on jo tiliasiakkaana Turun Konekeskuksessa, voitte pyytää laskutusasiakkaan tunnuksia myös suoraan sähköpostitse palaute@turunkonekeskus.fi

Tutustu myös näihin