VM-koneiden asiakastiedote

22.02.2016

VM-kylvö- ja maanmuokkauskoneiden takuu-, huolto- ja varaosapalvelu on siirretty Loimaalle

Dometal Oy:n osti Vieskan Metalli Oy:ltä kylvökone- ja maanmuokkausliiketoiminnan joulukuussa 2015. Kaupan tuloksena kylvökoneiden tuotanto ja jälkimarkkinointi siirrettiin tammikuussa 2016 Alavieskasta Loimaalle Dometal Oy:n tiloihin. Toteutettuun liiketoimintakauppaan ei kuulu takalanaliiketoiminta, vaan se jatkuu Vieskan Metalli Oy:ssä, joka myös vastaa takalanojen jälkimarkkinoinnista. Lisätietoa VM-tuotteista ja palveluista löytyy osoitteesta www.vm-koneet.fi 

Huolto ja varaosat

Kaikki VM-kylvö- ja maanmuokkauskoneiden huolto- ja varaosatoiminnot sijaitsevat nyt Loimaalla osoitteessa Vanhankirkontie 49, 32210 Loimaa. Perusvaraosia myy myös Turun Konekeskus Oy, kuten tähänkin saakka. Turun Konekeskuksen varaosamyynti puh. 020 7459 705.

VM-koneiden jälkimarkkinoista Loimaan tehtaalla vastaa Hannu Saari.
Puhelin: 010 843 7013 (arkisin klo 8-16). Sesonkiajan päivystyksestä tiedotetaan myöhemmin.
Sähköposti: Hannu.Saari@dometal.fi

Huoltopalveluja tuottavat sekä Dometal Oy:n oma huoltohenkilöstö että valtuutetut huoltoyrittäjät. Vaikka sesonkiaikoina tehtaalla on päivystys ja normaalia enemmän henkilöstöresursseja varattuna, suositellaan varaosien ja huoltojen tilaamista hyvissä ajoin ennen käyttökautta.

Takuuasiat

Takuun alaisista korvauksista vastaa koneen valmistaja. Vieskan Metalli Oy vastaa vuoden 2015 loppuun asti valmistetuista koneista ja Dometal Oy vastaavasti vuodesta 2016 alkaen valmistetuista VM-koneista. Kaikissa VM-takuuasioissa koskien kylvö- ja maanmuokkauskoneita, tulee kuitenkin ottaa yhteyttä Dometal Oy:hyn. Takuuasiat käsittelee Hannu Saari. VM-koneiden takuuehdot löytyvät koneen mukana toimitetusta käyttöohjekirjasta.

Tutustu myös näihin