VM-suorakylvökoneiden ja -äkeiden myynti jatkuu Turun Konekeskuksessa

08.01.2016

VM-kylvö- ja maanmuokkauskoneet siirtyivät joulukuussa tehdyllä liiketoimintakaupalla Vieskan Metalli Oy:ltä Dometal Oy:lle. Kauppaan kuuluivat muun muassa VM-tuotemerkki, kaikki tuoteoikeudet sekä huolto ja varaosapalvelut. VM-kylvökoneiden tuotanto sekä huolto ja varaosapalvelut siirtyvät Alavieskasta Loimaalle alkuvuodesta 2016.

Turun Konekeskus Oy ja Dometal Oy ovat 17.12.2015 sopineet yhteistyön aloittamisesta. Sopimuksen myötä Dometal Oy:n valmistamat kylvökoneet myy Suomessa Turun Konekeskus. Tuotantoa jatketaan VM-tuotemerkillä ja nykyisellä mallistolla. Turun Konekeskuksen yhteyshenkilönä VM-kylvökoneiden ja -äkeiden osalta jatkaa myyntipäällikkö Olli Rauhala.

’Turun Konekeskus on kustannustehokas maanlaajuinen organisaatio, jolla on kokemusta VM-kylvökoneiden myynnistä. Juuri näitä asioita viljelijät arvostavat’, toteaa Turun Konekeskuksen toimitusjohtaja Pasi Vesamo.

’Haemme yhteistyöllä Turun Konekeskuksen kanssa jatkuvuutta myynnissä ja haluamme yhdessä kehittää VM-asiakkaille tarjottavia palveluja koko koneen elinkaaren aikana’ kertoo Dometal Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mäkimattila.

Liiketoimintakaupan myötä osa Vieskan Metallin työntekijöistä siirtyy Dometal Oy:n palvelukseen, jolla varmistetaan, että asiakaskohtainen tieto siirtyy uuteen organisaatioon. Sekä VM:n jälkimarkkinointia aiemmin hoitanut Hannu Saari että kotimaan myynnin yhteyshenkilönä toiminut Jari Huotari jatkavat vastuualueillaan nyt Dometal Oy:n palveluksessa.

Tutustu myös näihin