Haybuster-murskainjauhinvaunu paaleille

Valmistaja: Haybuster

Balebusterilla oljen imukyky paremmaksi

Vasarahakkureilla ja seulalla varustettu Balebuster murskaa oljen hyvälaatuiseksi kuivikkeeksi. Balebusterilla voidaan myös valmistaa erinomaista kate-, eriste- ja biopolttoainetta.

Oikealla seulakoolla saadaan sopiva murskarakenne:

  • karjan makuualustoille - säästää turvetta, ei tuki lietekanavia
  • lattiakanaloille - turvetta korvaava kuohkea alusta
  • hevostalleihin - puhdas kuivike
  • maneesit - pohjaseoksen ainesosaksi
  • puutarhaviljelmille - suojaava kate
  • lämpökeskuksiin - ongelmaton syöttö ja tasainen poltto
  • Balebusterilla voidaan jakaa myös nautakarjan säilö- ja viherrehu, joko suurireikäistä seulaa käyttäen tai kokonaan ilman seulaa.

Balebuster-esite

HAYBUSTER-kuvasto

https://www.turunkonekeskus.fi/tuotteet/haybuster-murskainjauhinvaunu-paaleille.html

Puhallus jopa 30 metriin saakka

Balebusterin puhallintorvi kääntyy vaakatasossa 270°. Koko puhallin kiertyy keskiakselinsa varassa, jolloin purkua voidaan ohjata hydraulisesti ylös-alas suunnassa. Materiaalista riippuen kanuunasuulakkeella puhallus jopa 30 metrin etäisyydelle saakka. Puhaltimen käyttövälitykset ovat tiiviissä öljykylpykotelossa. Puhaltimen suuntausta ja paalikuormainta hallitaan traktorin ohjaamoon sijoitetusta sähköisestä ohjauskeskuksesta.
Hakkurit ja seula

Vastakampaa säätämällä määritellään miten syvälle hakkurit tunkeutuvat paaliin. Syvälle ulottuva hakkuri irrottaa karkeaa ainesta ja vaatii enemmän tehoa ja päinvastoin. Hydrauliikkakäyttöinen syöttökuljetin siirtää paalin vastakampoja vasten pakottaen sen pyörivään liikkeeseen ja estäen paalin jumiutumisen. Kuljettimen nopeus on portaattomasti säädettävissä. (kuva vasemmalla)

Seulan reikäkoko ja muoto vaikuttavat ratkaisevasti silpun pituuteen ja murskan laatuun. Jos tarvitaan karkeaa, kantavaa kuiviketta, käytetään suurella suorakaidereiällä varustettua seulaa tai seula poistetaan kokonaan. (kuva keskellä)

Nivelöidyt hakkurit vasaroivat aineksen seulan läpi roottorikammiossa olevalle siirtokierukalle. Kierukka siirtää valmiin materiaalin roottorikammiosta tasaisena virtana puhaltimelle. Puhaltimen suulakkeesta tuleva suihku pysyy näin mahdollisimman vakaana. (kuva oikealla)


Tuotteemme