Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Horsch

Horsch Serto -kylvölannoittimet

Jaa:

HORSCH Serto SC mallisto koostuu 10 ja 12 m kylvökoneista ilman etumuokkaimia. Sen erityispiirteitä ovat lohkojen taittomekanismi, koko työleveydelle ulottuva rengaspakkeri ja heavy duty – kaksoiskiekkovantaisto 16,6 cm rivivälillä. Rengaspakkeri tasaa ja tiivistää maata ennen vantaistoa parantaen kylvösyvyyden pysymistä.

Suuri kylvökone suurille tiloille

Horsch Serto vastaa suurten tiloijen tuottavuuden tarpeisiin. Uusi HORSCH PowerDisc kylvövannas toimii vaikeissakin olosuhteissa 150 kg vannaspainon ansiosta. Erittäin järeän laakeroinnin ja rakenteen ansiosta vantaisto on kestävä ja pitkäikäinen. Säiliön tilavuus on 6 000 l suhteessa 60 : 40. Säiliöissä voidaan käyttää pelkkää siementä tai lisäksi väkilannoitteitaö. Etummaisen säiliön tilavuus on 3 600 l ja takimmaisen 2 400 l. Traktorin ajourien kuohkeuttamiseksi on saatavilla piikki- tai kiekkokuohkeutin.

Pareittain asetetut aaltokuvioidut kuohkeutuskiekot ovat hyvä valinta savimailla, koska ne eivät nosta kokkareita pintaan ja sietävät hyvin kasvinjätteitä. Kone taittuu 3 m kuljetusasentoon nappia painamalla. Täysleveän rengaspakkerin ansiosta vetotehon tarve on vähäinen kevyilläkin mailla – se säästää polttoainetta. Solakan säiliön ansiosta kaikki koneen komponentit ovat hyvin esillä ja näkymä kylvöyksikölle on erinomainen.

Horsch Serto SC-esite