Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Ferri

Ferri ZMTE -piennarmurskaimet

Jaa:

Laaja valikoima piennarmurskain-malleja maatalouteen ja ympäristönhoitoon. Vaihteen ulompi sijainti mahdollistaa ZMTE-mallien suuremman työleveyden, mikä on loistavaa kun murskataan pientareita ja syviä ojanteita.

Piennaralueet siistiksi

Ferrin ZMTE-piennarmurskaimet on suunniteltu viheralueiden, pientareiden ja muun kasvuston siistimiseen ja ylläpitoon. Tukirulla on asetettavissa kolmeen eri korkeuteen, jotta mahdolliset vaikeat leikkuualueet saadaan leikattua. Piennarleikkurit on tarkoitettu 60 - 80 hevosvoiman traktoreille. Saatavilla on myös muita leikkurimalleja.

Ferri on italialainen perheyritys, jonka on perustanut vuonna 1844 Giovanni Ferri Tamara. 1970-luvulla Ferri kehitti ensimmäinen kolmipistesovitteeseen kytkettävän kesanto/sänkimurskaimen ja 1980-luvun alussa ensimmäisen hydraulisesti toimivan puomimurskaimen. Tämä muutti yrityksen suunnan viheralueiden hoitoon tarkoitettujen koneiden valmistukseen. Nykyään Ferri-koneita myydään maailmanlaajuisesti Euroopassa, Amerikassa, Australiassa sekä Kaukoidässä.

Ferri ZMTE esite

Tutustu myös Ferri ZHE ja TLP -piennarmurskaimiin.