Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Sauerburger

Sauerburger Condor vaakatasoleikkurit

Jaa:

Saksalaista korkeaa laatua, mallistossa on kaksi vaakatasoleikkuria.

Sauerburger - saksalaista laatua

FXS Sauerburger on saksalainen perheyritys, joka toimii jo yhdeksännessä sukupolvessa. Aivan Kaiserstuhlin viinialueen sydämessä,  Wasenweilerissä perustettiin vuonna 1961 sepän pajasta maatalouskoneiden korjaamo. Vuonna 1965 aloitettiin perävaunujen ja peltoäkeiden valmistus. Asiakkaidemme kanssa vuosien varrella tapahtuneen tiiviin kokemustenvaihdon kautta syntyi nykyinen myyntiohjelma sloganimme mukaisesti: Käytännöstä käytäntöön.

Innovaatio, perinne ja intohimo. Näillä periaatteilla Sauerburger toteuttaa visiotaan joka päivä: tavoitteena kehittää luotettavia, tehokkaita ja kestäviä tuotteita asiakkaidemme erityisiin käyttötarkoituksiin.

Sauerburgerin visio on kehittää ja tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaiden erilaisille, joskus hyvinkin erityisille toiminta-alueille. Luotettavuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla kaikilla tuotelinjoilla. Luottamusta luodaan korkeiden laatustandardien ja henkilökohtaisen tuen avulla. Sauerburgerin monen vuoden kokemus traktori- ja työkoneiden rakentamisesta sekä jatkuvasta kokemuksien vaihdosta asiakkaiden kanssa on taustalla, kun kehitetään säännöllisesti uusia innovatiivisia kehityskohteita.

SAUERBURGER CONDOR

Suuren alueen, pyörivällä niittokoneella. Koneen työkorkeutta säädetään kolmella, kaksitoimisella hydraulisylinterillä. Vetolaitteen kytkentä tukipyöriin mahdollistaa yhdensuuntaisen työskentelykorkeuden säädön. Kuljetusasennossa sivuosat kääntyvät ylöspäin 100 astetta ja painopiste siirtyy näin koneen keskelle, mikä lisää huomattavasti vakautta tiellä ajettaessa. Siirtyminen kuljetusasennosta työasentoon on hydraulinen ja se voidaan suorittaa muutamassa sekunnissa.

Ominaisuudet:
Vahvat vaihteet ja vetoakselit ylikuormitussuojalla
Puhdas leikkaus
Optimaalinen murskaus
Helppo asetus
Sileät pinnat
Helppo puhdistaa
Korkea tuloaukko
Täydellinen silppuustulos, jopa suurilla työskentelynopeuksilla

Sauerburger Condor 5000/3, 6200/3 ja Condor 7300/5

  • Työleveys 5,0 m, 6,2 m tai 7,3 m
  • Vaihdelaatikolla 6 vuoden takuu
  • Sileä kansi, helppo puhdistaa
  • Erinomainen leikkuujälki myös korkealla työnopeudella
  • PTO-nopeus 1000 RPM
  • Renkaat 10,0/75-15,3”
  • Alavetoaisa, 50 mm silmukka
  • Hydr. jousitus
  • Keinutelit joka yksikössä
  • Silppuamissarja

Sauerburger Condor -esite 

Katso myös muut kesanto- ja piennarmurskaimet.