Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Optimal

Trejon Optimal -ketjumurskaimet

Jaa:

Trejon Optimal M1650 on tehty toimimaan vaikeissa olosuhteissa ja siitä on tullut Ruotsin eniten myyty ketjumurskain. Menestyksen syynä on vankka rakenne ja tehokas työtulos. Koneen avulla pidät kurissa vesakoiden ja ruohon kasvun teiden varsilla ja paikoissa, jossa se saattaa olla vaikeaa perinteisillä murskaimilla.

Uuden sukupolven ketjumurskaimet Trejonilta

Optimal-ketjumurskaimet on tehty rankempaan raivaukseen ja sillä voidaan tehokkaasti raivata piennar- ja vesakkoalueita. Vesakon jälleenkasvu hidastuu huomattavasti puiden silpoutumisen ansiosta. Leikkuri liikkuu raivatessa vapaasti ylöspäin, joten se myötäilee hyvin maastoa.

Kilpailijoista poiketen Optimal-koneissa on korkealaatuinen Walterscheid-käyttöjärjestelmä hihnojen asemasta. Nivelakseli on varustettu ylikuormituskytkimellä käytön suojaamiseksi. Akseli toimii yhteistyössä ylimitoitettujen vaihteistojen kanssa ja näin estetään ylikuumeneminen ja vaimennetaan väännön kuormituspiikit.

Koko leikkuupää on valmistettu Hardox®-teräksestä ja siinä on myös vaihdetavat Hardox®-jalakset. Kaikki osat on hiekkapuhallettu ja pulverimaalattu ja näin saadaan hyvä korroosionsuoja ja valmius päivittäiseen käyttöön useiden vuosien ajaksi.

Optimal-piennarmurskaimien esite