Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Woods Batwing -vaakatasoleikkurit

Jaa:

Batwing®-vaakaleikkuri on tarkoitettu suurten karja- ja viljatilallisten lisäksi urakoitsijoille, lentokentille ja armeijan tukikohdille. Vaakatasoleikkuri sopii loistavasti suurille heinä- ja laidunalueille, ylikasvaneelle ruoholle ja viljelyskelpoiselle maalle. Vahvaa laatua USA:sta!

Woods Batwing vaakamurskaimet raskaaseen työhön

Batwing-vaakatasoleikkuri sopii suurten karja- ja viljatilojen tarpeiden lisäksi urakoitsijoiden, lentokenttien ja varuskuntien käyttöön. Vaakatasoleikkuri on olennainen osa suurten heinä- ja laidunalueiden, ylikasvaneen nurmen ja viljelyskelpoisen maan hoitoa. Vaikka nurmen leikkuu on perustoimenpide laitumilla, on tärkeää käyttää huippuluokan välineitä siistin leikkausjäljen ja hyvän uudelleenkasvun takaamiseksi.

Batwing-leikkurin syvä kansi ja ylivoimainen ohjausrakenne nostavat enemmän materiaalia, jotta se voidaan leikata useita kertoja yhdellä ajokerralla. > Tämä parantaa tuottavuutta ja vähentää leikkuuseen kuluvaa aikaa.

Aseta leikkuukorkeus halutulle tasolle säätämällä hydraulisylinterin iskua. > Tämä parantaa tuottavuutta ja tekee leikkurista helppokäyttöisen.

Leikkasitpa nurmea, vesakkoa tai sänkeä, Woods Batwing -leikkurin hyvä suorituskyky tarjoaa erinomaisen leikkuulaadun ja parantaa tuottavuutta sekä polttoainetehokkuutta jokaista hehtaaria kohden.

  • Valmistettu USA:ssa Woods-yrityksessä, joka on tehnyt murskaimia vuodesta 1946
  • Vaihteistot valmistanut Comer ja Walterscheid
  • Leikkurissa on kaareva kansi, joka on helppo puhdistaa, ei ylimääräisiä tukirautoja
  • Kestävä runko, joka on vahvistettu sisäpuolelta metalliputkilla ympäri
  • Terät helppo vaihtaa koneen kannen päältä

Mallit MDS10.50, BW15.60 HD BW20.60

Batwing-vaakatasoleikkurit, esite

Katso video ->