Schäffer-kuormaajat

Schäffer on valmistanut erilaisia kuormaajia yli 60 vuoden ajan erilaisiin käyttötarpeisiin. Asiakastyytyväisyyden ansiosta merkki on saavuttanut nykyisen asemansa: yksi luotettavimmista ja menestyksekkäimmistä pienkuormainten, pyöräkuormainten ja teleskooppikuormainten toimittajista maatiloille. Joka päivä tehtaalla valmistetaan asiakasräätälöityjä kuormaajia erilaisille tiloille ja markkinoille.

Jokainen Schäffer-kuormaaja on monen vuoden kokemuksen ja innovatiivisen suunnittelun tulosta. Schäffer asettaa standardit korkeimmalle mahdolliselle kestävyydelle ja luotettavuudelle. Asiakkaana voit luottaa Schäfferin mataliin käyttökustannuksiin, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja ajomukavuuteen monen vuoden ajan.

Turun Konekeskus Oy on tuonut Schäffer kuormaajia jo 20 vuoden ajan Suomeen, nykypäivänä mallisto on laaja alkaen pienestä pienkuormaajasta (2024) edeten malliston suurimpaan teleskooppiseen kurottajaan (9660T-2). Koneilla on tehtaan myöntämä vuoden takuu, tehdastilattuihin koneisiin on mahdollista saada myös pidennetty 3 vuoden takuu.