Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Optimal

Trejon Optimal DS -lautashiekoittimet

Jaa:

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen Optimal DS -lautashiekoitin. Hiekoittimella voidaan tehdä levitys nopeasti ja tasaisesti sekä jalkakäytävillä että isommilla alueilla.

Trejon Optimal DS -lautashiekoittimet

Joustavaa liukkauden torjuntaa

Trejon Optimal DS -lautashiekoittimet on varustettu sekoitusrullalla, syöttöruuvilla ja levityslautasella, joka levittää materiaalin tasaisesti halutulle alueelle jopa 10 metrin leveydelle. Levitystä ja lautasen nopeutta voidaan portaattomasti ja yksilöllisesti säätää. Kun kuljettaja pysähtyy esim. liikennevaloissa, hydraulinen suljin sulkeutuu ja materiaalia säästyy.

Tästä on lukuisia taloudellisia etuja: tuottavuus paranee, ajoaika pienenee ja materiaalin käyttö vähenee - taloudellinen ja ympäristöystävällinen.

Parempi käyttömukavuus ammattimaiselle käyttäjälle

DS1200-1700 perusmalli on varustettu mekaanisella käytöllä, jossa levitysmäärää ja levitysleveyttä voidaan portaattomasti säätää hiekoittimen takana olevan proportionaalisen ohjausyksikön kahdella vivulla. Kaksi järjestelmää on saatavana lisävarusteena käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Trejon Optimal Control-Eco Valitsemalla "Control-Eco" -järjestemän voit ohjata käyttöä ohjaamossa olevalla ohjausyksiköllä. Tämä lisää käyttömukavuutta.

Trejon Optimal Control-Plus

"Control-Plus" on sähköinen ajamiseen perustuva ohjausjärjestelmä, jota hallitaan käyttäjäystävällisen terminaalin avulla. Tässä järjestelmässä levitysmäärä voidaan asettaa automaattisesti koneen nopeuden mukaan säätyväksi. Kaikki asetukset voidaan
tehdä terminaalia/monitoria käyttämällä kuljettajan istuimelta. Käytön aikana ja sen jälkeen kuljettaja saa aina tiedon levitysmäärästä, ajomatkasta ja alueesta. Nopeussignaali voidaan välittää DIN-liittimen välityksellä traktorista. Lisävarusteena voidaan asentaa GPS-antenni signaalin vastaanottamiseen. DS2500-mallissa Control-Plus on vakiovaruste.

Ominaisuudet

  • Bucher ja Danfoss hydrauliikka.
  • Pinnan hiekkapuhallus, sinkkipohjamaali ja kaksinkertainen pulverimaalaus antavat pitkäaikaisen kestävyyden.
  • Levityslautanen ja hydraulinen suljin on tehty ruostumattomasta teräksestä.
  • Monipuolinen: hiekoittimella voidaan tehdä levitys nopeasti sekä jalkakäytävillä että isommilla alueilla.
  • Hydraulinen levityskuvion säätö on saatavana lisävarusteena

Lukuisia taloudellisia etuja: tuottavuus paranee, ajoaika pienenee ja materiaalin käyttö vähenee - taloudellista ja ympäristöystävällistä. 

Trejon Optimal DS -lautashiekoittimet, esite