Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Wieska

Wieska-lumilingot

Jaa:

Kotimaiset ammattikäyttöiset WIESKA lumilingot toimivat hyvin haasteellisissa lumiolosuhteissa. Lumilingoissa on vahva koteloitu runkorakenne, suuret lumen poistoaukot ja muotoiltu korkea lumisiipi.

Wieska-lumilingot

WIESKA lumilingot on kehitetty Näppä-linkojen pohjalta ja vaalivat niiden vahvaa perinnettä. Kaikki mallistomme lingot on suunniteltu kestämään ammattikäyttöä ja ne toimivat mallikkaasti kotimaamme haasteellisissa lumiolosuhteissa.

Uutuus! W253L V-linko - ketterästi kiinteistöjen lumitöihin

Suoravetoiset W253L-mallit ovat vahvarakenteisia linkoja, joissa syöttömekanismi on murtopultein lukittavilla lavoilla. Muotoiltu 70 cm auraussiipi pyörittää lumen hyvin roottorille. Avarat poistoaukot lennättävät lumen tehokkaasti ja sulkuluukut toimivat hydraulisesti. Runko- ja roottorimateriaalina on S355-rakenneteräs ja kulutusterät on valmistettu 500HB Hardoxista. Kohderyhmänä tällä linkomallilla on pienet 60–90 hv traktorit.

W242 V-linko - tehokas lumilinko vaativiin olosuhteisiin

Tehokas kaksiluukkuinen W242 hoitaa lumityöt tehokkaasti myös vaativissa olosuhteissa. Korkea koteloitu runkorakenne kestää hyvin metsäteiden kolhuja. Muotoiltu 100cm auraussiipi pyörittää lumen hyvin roottorille. Syöttö- ja heittolavat voidaan tarvittaessa lukita murtopulteilla. Avarat poistoaukot lennättävät lumen tehokkaasti ja sulkuluukut toimivat hydraulisesti.

Työleveys 285 tai 255cm valitaan pultattavilla 225mm tai 75mm päätysiivillä.
Runkomateriaalina on laadukas S355-rakenneteräs. Roottorin syöttölavat, kulutusterät sekä tukijalakset on valmistettu 500HB Hardoxista. W242 on varustettu alennusvaihteella ja vakiovarustukseen kuuluu kolme säädettävää tukijalasta sekä led-valot.
Pintakäsittelynä on raepuhallus ja pulverimaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W241 V-linko - yksitorvinen lumilinko tarkkaan lumenohjaukseen

Yksitorvinen W241 malli soveltuu erinomaisesti kiinteistöhuoltoon ja kohteisiin, jossa lumenohjaus luo haasteita. Hydraulisella torven käännöllä ja lipalla saadaan lumisuihku ohjattua tarkasti. Kestävä runkorakenne on koteloitu vahvasti ja 100cm korkea auraussiipi pyörittää lumen tehokkaasti roottorille. Syöttö- ja heittolavat voidaan lukita tarvittaessa murtopulteilla.

Työleveys 285 tai 255cm valitaan pultattavilla 225mm tai 75mm päätysiivillä.

Runkomateriaalina on laadukas S355-rakenneteräs. Roottorin syöttölavat, kulutusterät sekä tukijalakset on valmistettu 500HB Hardoxista. W241 on varustettu alennusvaihteella ja vakiovarustukseen kuuluu kolme säädettävää tukijalasta sekä led-valot.
Pintakäsittelynä on raepuhallus ja pulverimaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W260R - vaakaruuvinen teholinko kiinteistöhuoltoon

Vaakaruuvinen teholinko kiinteistöhuoltoon!
Vaakaruuvinen W260R soveltuu erinomaisesti pihojen ja katujen puhdistukseen. Ruuvisyöttö on varmatoiminen vaikeissakin lumiolosuhteissa, jos lumi on märkää tai sitä on tullut kerralla suuria määriä. Lyhyen runkorakenteen ansiosta soveltuu hyvin ahtaisiinkin piha-alueisiin ja seinän vierustoille ja hydraulisella torven käännöllä saadaan lumisuihku ohjattua tarkasti.

Runkomateriaalina on laadukas S355-rakenneteräs ja runkorakenne on koteloitu vahvasti. Syöttöruuvin kierreosa on valmistettu 400HB Hardoxista. Suurikokoinen 100cm heittopesä sekä heittolavat ovat 500HB Hardoxia, samoin kuin kulutusterät sekä tukijalakset.

W260R on varustettu alennusvaihteella ja vakiovarustukseen kuuluu kaksi säädettävää tukijalasta sekä led-valot.
Pintakäsittelynä on raepuhallus ja pulverimaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

W160RH  / W220RH - hydrauliset lumilingot

Hydrauliset Wieska lumilingot soveltuvat erityisesti pientraktorin, pyöräkuormaimen, taajamatraktorin tai vaikka kaivurin työlaitteeksi. Lyhyen runkorakenteen ansiosta työskentely onnistuu hyvin myös ahtailla piha-alueilla.

Leveämpi W220R malli on varusteltu hydraulisella torven ja lipan käännöllä jolla lumisuihku saadaan ohjattua tarkasti. Pienemmässä W160R mallissa torven ohjaus on vakiona mekaaninen, mutta voidaan lisävarustella myös hydraulisella ohjauksella. Vaakaruuvilla toteutettu lumen syöttö nielee hyvin myös märkää lunta. Hydraulinen W160RH tai W220RH voidaan kiinnittää kaikilla yleisimmillä kuormainsovitteilla työkoneen eteen, kaivurisovitteilla puomiin tai kolmipistekiinnityksellä traktorin taakse.

W160R / W220R - vaakaruuvi pientraktoreille

Laadukas vaakaruuvinen linko pientraktoreille. W160R soveltuu myös ahtaille piha-alueille ja seinän vierustoille. Leveämpi W220R malli on varusteltu hydraulisella torven ja lipan käännöllä jolla lumisuihku saadaan ohjattua tarkasti. Pienemmässä W160R mallissa torven ohjaus on vakiona mekaaninen, mutta voidaan lisävarustella myös hydraulisella ohjauksella.

Vaakaruuvilla toteutettu lumen syöttö nielee hyvin myös märkää lunta. Materiaalina on laadukas S355-rakenneteräs. Lumisiiven ja heittopesän korkeus 60 cm. Vakiovarustukseen sisältyy pultattava kulutusterä ja tukijalakset, joissa materiaalina 8 mm Hardox 400HB. Pintakäsittelynä on raepuhallus ja pulverimaalaus, jolla saadaan kestävä ja liukas pinnoite lumenheittoon.

Tutustu myös Wieska-takalanoihin.