Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek alue- ja perhosaurat

Jaa:

Ainutlaatuinen törmäyksenvaimennusmekanismi, hyvät siiven heitto-ominaisuudet eikä pomppimista Snowek AA-sarjan alueauroissa. Alueaurojen 40-asteinen teräkulma antaa lumelle hyvän alkunopeuden ja korkea siipi saa lumen lentämään vauhdilla myös korkeiden penkkojen päälle. Lumen tuulilasille pöllyämistä vähentää pitkälle eteen ulottuva siipi.

Snowekin alueaurat ja perhosaurat ainutlaatuisella törmäyksenvaimennusmekanismilla

Snowek alueaurat ja perhosaurat ovat täysin uudentyyppisiä yleisauroja taajama-alueiden, kevyenliikenteenväylien, tieverkoston ja piha-alueiden puhtaanapitoon. Auroja voi käyttää maataloustraktoreissa, kiinteistönhuoltokoneissa ja pyöräkuormaajissa.

Snowek alue- ja perhosauroissa yhdistyvät siiven hyvät heitto-ominaisuudet ja patentoitu törmäyksenvaimennusmekanismi, joka vähentää työkoneen vaurioitumisriskiä merkittävästi. Mekanismi on toteutettu taakse ja ylöspäin liikkuvalla jousipainotteisella joustokelkalla, jonka liikevara riittää korkeidenkin esteiden ylittämiseen. Lisäksi joustokelkkoja voi painattaa etukuormaajalla alaspäin ja näin ollen lisätä aurauksen aikaista siiven maapainetta.

Snowek-alueaurat toimitetaan pultattavilla peruskonesovitteilla, mikä tekee käyttöönotosta helppoa myös traktorin tai kuormaajan vaihtuessa. Snowek-aurojen pintakäsittely on ensiluokkaista, raepuhalletut ja pulverimaalatut teräsrakenteet takaavat aurallesi hyvän jälkimarkkina-arvon vuosiksi eteenpäin.

Snowek-aurat, esite

Lisätietoja löydät myös valmistajan kotisivuilta >>

Laaja valikoima erilaisia lumiauroja, tutustu lumiauravalikoimaamme.