Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek U-aurat

Jaa:

Kotimaiset ammattilaisurakoitsijan U-aurat lumen auraukseen ja siirtoon. Snowekin U-auroissa on suuri työleveys ja pieni kuljetusleveys. Järeä, jousitettu terämekanismi tekevät aurasta jämäkän ja samalla kevyen työntää.

Snowek U-aurat tehokkaaseen auraukseen suurilla alueilla

Snowek U-aurat ovat skaalautuvia auroja, jotka soveltuvat monimuotoisille alueille ja joilla lumen ohjaileminen on tehokkaampaa ja helpompaa kuin millään muulla lumityövälineellä. Snowek U-auralla siirtää suurenkin määrän lunta yhdellä kertaa. Sen siipien yksinkertainen ohjauslogiikka mahdollistaa auran alueauramaisen käytön. Snowekin U-aurat on suunniteltu ammattilaisten työkaluksi.

Snowek U-aurojen siipien ja keskiosien kääntökulmat ovat laajoja, joten auroilla on helppo puhdistaa myös kapeita käytäviä tai parkkiruutuja. Snowek U-aurat tunnetaan erityisesti huoltovapaasta ja jäätymättömästä nelipistekelluntaratkaisusta, positiivisesta pyörittävästä teräkulmasta sekä optimaalisesti suunnitellusta teräjoustomekanismista.

U-aurojen jousitetut terärungot mahdollistavat kaivonkansien ja muiden esteiden ongelmattoman väistämisen. Lisäksi siivet väistävät eteen- tai taaksepäin esteeseen osuttaessa.

U-auroja voidaan käyttää niin maataloustraktoreissa, kiinteistöhuoltokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.

Snowek-aurat, esite

Lisätietoa myös valmistajan sivuilta >>