Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek-nivelaurat

Jaa:

Runsaslumisten kevyenliikenteen väylien ja metsäautoteiden avaaminen on vaivatonta Snowekin nivelauroilla, jotka seuraavat tienpintaa tarkasti. Nivelaurojen laaja 38 asteen kääntökulma pienentää aurojen kuljetusleveyttä.

Snowek-nivelaurat paksuihin kinoksiin vaihtelevalle aurausalueelle

Snowek-nivelaura on erinomainen valinta, kun aurausalueet ovat vaihtelevia kooltaan ja lumikinokset paksuja. Nivelauran hyvin heitto-ominaisuuksien ansiosta runsaslumisten kevyen liikenteen väylien ja metsäautoteiden aukaiseminen kerta-ajolla sujuu vaivattomasti. Muilla asennoilla lumi saadaan helposti siirrettyä pois aurattavalta alueelta.

Snowek-nivelaurat soveltuvat moniin eri käyttötarpeisiin. Malliston pienimmät ovat suunniteltu kevyihin peruskoneisiin, suuremmat aurat esim. maataloustraktoreihin sekä suuriin kiinteistöhuoltokoneisiin ja pyöräkuormaajiin.

Positiivinen teräkulma on mahdollistanut nivelaurojen siipien muotoilun siten, että lumi saadaan pyörivään liikkeeseen. Tämä ominaisuus korostuu, mitä paksumpi aurattava lumikerros on.

Nivelaurojen kellunta on U-aurojen tavoin toteutettu neljällä itsenäisellä työntövarrella, joiden päässä olevat mullinsilmät mahdollistavat myös sivuttaissuuntaisen kellunnan.

Nivelaurojen jousitetut terärungot mahdollistavat kaivonkansien ja muiden esteiden ongelmattoman väistämisen. Lisäksi siivet väistävät eteen-tai taaksepäin esteeseen osuttaessa.

Lisävarusteena saatava diagonaaliventtiili mahdollistaa nivelauran alueauramaisen ohjaamisen. Nivelaurat ovat tunnetusti erinomaisia työlaitteita monimuotoisille alueille, jossa tarvitset auralta sekä heitto-ominaisuuksia että lumenkeräämiskykyä.

Snowek-aurat, esite

Lisätietoa saat myös valmistajan nettisivuilta >>

Laaja valikoima erilaisia lumiauroja, tutustu lumiauravalikoimaamme.