Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Snowek

Snowek Trombia katujen puhdistuslaite

Jaa:

Katujen puhdistaminen Snowek Trombialla on ylivertaisen tehokasta. Vedetön puhdistus parantaaa puhdistustulosta. Monikäyttöinen: hiekan ja lehtien keruu, tapahtuman jälkeisten roskien siivoaminen.

Ylivertainen, patentoitu puhdistusmenetelmä – Snowek Trombia

Snowek Trombia toteuttaa puhdistuksen suljetun ilmankierron, ilmaveitsen, syklonin, mekaanisen puhdistuksen sekä orgaanisen imun avulla. Trombia-menetelmä ei käytä vettä puhdistusprosessissa. Tämä parantaa puhdistustulosta merkittävästi, koska pinnat puhdistetaan kuivalla pinnalla. Trombia on kehitetty ja valmistettu Suomessa!

Trombiaa käytetään hiekan nostossa, kulttuuriroskien siivouksessa sekä lehtien keruussakin. Trombia-menetelmällä saavutetaan upea puhdistustulos  vertaansa vailla olevalla puhdistusnopeudella – jopa 15-20km/h! Trombia-puhdistuslaitteet ovat tehokas vaihtoehtoinen ratkaisu kaupungeille ja kuntasektorin urakoitsijoille ympärivuotisessa katujenpuhdistuksessa sekä useissa tapauksissa ainoa saatavilla oleva ratkaisu haastavissa teollisuusolosuhteissa, joissa vettä ei voida käyttää puhdistettavien pintojen pölyn hillinnässä.

Parhaimmillaan Trombia on käytössä ympärivuotisena kaupunki-imurina kaupungeissa, jotka haluavat puhdistaa myös jo puhtaalta näyttävät, mutta pölisevät pinnat pölystä. Trombiassa ei  ole perinteisissä imulakaisukalustoissa tuttua jatkuvaa huoltoa vaativia suodattimia, kuljettimia tai imusuulakkeita eikä myöskään raskasta imumoottoria, jonka huoltokustannukset voivat nousta kymmeniin tuhansiin euroihin vuodessa.

Trombia-puhdistusmenetelmälle myönnettiin ensimmäinenä vedettömänä työlaitteena maailmassa Euroopan Unionin EUnited 4 tähden PM2,5/PM10 katupölysertifiointi (05/2018), joka vastaa maailman kehittyneimpien raskaiden imulakaisuautojen ja imulakaisukaluston suorituskykyä.

Trombian käyttöä suosittelemme seuraavasti. kuntien aluepuhdistus, asfalttityömaat, teollisuuspöly ja kierrätyslaitokset, satamat ja konttipihat, tunnelit ja kaivokset.

Katso videoita