Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Jyfa

Jyfa-karjankuljetusvaunut

Jaa:

Karjan kuljetukseen vahvat tanskalaiset vaunut. Lavapituudet 3 m, 4 m, 5 m, 6 m, 7 m ja 8 m. Laaja valikoima erilaisia varusteita.

JYFA Maskinvaeksted on tanskalainen perheyritys, jonka ovat perustaneet Preben ja Birgit Vestergaard Tvermose vuonna 1980. JYFA-karjavaunuja kehitetään jatkuvasti ja uusia malleja esitellään tasaisin väliajoin. JYFA on tunnettu maailmalla korkeasta laadusta niin tuotteessa kuin sinkityksessäkin. Vaunut valmistetaan alusta loppuun saakka Tanskassa.

JYFA on erikoistunut valmistamaan kuljetus- ja yhdistelmävaunuja sekä hydrauliikalla että ilman, nautojen, sikojen ja lampaiden kuljetukseen. Vaunut pystytään tehtaalla varustelemaan hydraulisen noston lisäksi esimerkiksi tieliikennevaloilla, katolla, lukittavilla sivuaidoilla, sivuverhoilla jne. 

JYFA-vaunujen runko on vahvaa neliöputkea. Liukkauden estämiseksi vaunujen pohjalevyt valmistetaan profiloidusta sinkitystä teräksestä. Vaunujen laitojen alaosa on 12 mm:n säänkestävää vaneria. Vahva runkorakenne ja laadukas työ sekä kuumasinkitys takaavat JYFA-vaunuille pitkän käyttöiän.

JYFA-esite

Ota yhteyttä!