Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Ferri

Ferri ZHE ja TLP -piennarmurskaimet

Jaa:

Laadukkaat italialaiset Ferri-piennarmurskaimet ammattikäyttöön. Mallit TLP ja ZHE soveltuvat urakointiin ja suuremmille aloille.

Piennarmurskaimet ammattikäyttöön

Ferrin TLP ja ZHE piennarleikkurit soveltuvat rungon vahvan rakenteen ansiosta erinomaisesti ammattikäyttöön. Leikkurissa on 60 cm suuntaisvarret, jonka avulla leikkurilla pystytään työskentelemään syvänteissä. Tällä keinolla voidaan myös välttää esteet ilman, että traktorin suuntaa tarvitsisi muuttaa. Uivan teräpalkin ja painevaraajan ansiosta leikkuri seuraa maanpintaa tasaisesti, jolloin myös saadaan hyvä työasento leikkurille.

Ferri ZHE 2500 piennarmurskain on tarkoitettu urakointiin ja suuremmille aloille. Sen työleveys on 2,5 m ja se on tarkoitettu traktoreille 100 – 160 hv. PTO 540 rpm. Vakiovarusteina on säädettävä vastaterä ja seisontajalat. Lisävarusteina on saatavilla Y-terät ja laajakulma nivelakseli.

Ferri on italialainen perheyritys, jonka on perustanut vuonna 1844 Giovanni Ferri Tamara. 1970-luvulla Ferri kehitti ensimmäinen kolmipistesovitteeseen kytkettävän kesanto/sänkimurskaimen ja 1980-luvun alussa ensimmäisen hydraulisesti toimivan puomimurskaimen. Tämä muutti yrityksen suunnan viheralueiden hoitoon tarkoitettujen koneiden valmistukseen. Nykyään Ferri-koneita myydään maailmanlaajuisesti Euroopassa, Amerikassa, Australiassa sekä Kaukoidässä.

Ferri ZHE & TLP -esite

Tutustu myös Ferri ZMTE -piennarmurskaimeen.