Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Schäffer

Schäffer - akkukäyttöiset kuormaajat

Jaa:

Schäffer-tuoteperhe laajenee ja nyt on saatavilla myös akkukäyttöiset kuormaajat niin pihatöihin, maatiloille kuin myös urakointiin. Akkukäyttöiset e-sarjan kuormaajat ovat hiljaisia ja tuovat uudenlaista mukavuutta etenkin sisätiloissa työskentelyyn!

Akkukäyttöiset Schäffer-kuormaajat

Akkukäyttöiset Schäffer-kuormaajat tarjoavat päästöttömän käytön. Pakokaasut ja melu eivät haittaa käyttöä ja tämä on merkittävä etu sisätiloissa työskennellessä. Akkukäyttöiset kuormaajat soveltuvat hyvin navettoihin, talleihin, varastoalueille, varastohalleihin ja pihatöihin. Mallisarjassa on saatavilla kolme eri mallia, joista voit valita juuri sinun tarpeisiin sopivan!

Akkukäyttöisten kuormaajien edut:

 • 100 % päästötön: ei pakokaasuja, ei melua
 • Tehokas korkeajänniteteknologia, hydrauliikka ja ajo kumpikin omalla sähkömoottorilla
 • Vakio- tai tehokas akkupaketti: tunteja normaalia käyttöä, toisen paketin voi asentaa jälkikäteen milloin tahansa, huoltovapaa
 • Kaksi latausvaihtoehtoa: 230 V / 16 A tai ulkoinen järjestelmä, 400 V / 32 A
 • Akun takuu: 5 000 latausprosessia tai 5 vuotta, kumpi tulee ensin
 • Energian talteenotto: akun automaattinen lataaminen, esim. jarrutusprosesseissa
 • Merkittävät säästöt: vähentyneet huoltokustannukset ja alhaisemmat käyttökustannukset verrattuna dieselkoneeseen tai muihin akkukonsepteihin paremman tehokkuuden ansiosta
 • Ei muistiefektiä: lataaminen mahdollista milloin tahansa
 • Turvallinen lämpötilansäätely: luotettava vesijäähdytys koko järjestelmälle
 • 20 km/h huippunopeus
 • Hill-Hold-toiminto: ’käynnistysapu’ tekee mäkilähdöt helpommiksi

23 e - ketterä työkone ahtaisiin tiloihin

23e akkukäyttöinen kuormaaja on myös suorituskyvyltään vastine dieselkäyttöisille kuormaajille: kippikuorma ja nostokorkeus ovat lähes samat sähkö- ja dieselmoottoreissa! Tämä kone saavuttaa jopa 20 km/h nopeuden. Uudella 23e:llä on ilo ajaa, ja siinä on kaikki tekniikka ja teho, joita tarvitaan työtehtävien helpottamiseksi.

24 e - kiinteistöpuolen tarpeisiin

Akkukäyttöinen kuormaaja 24e tarjoaa päästöttömän toiminnan. Tämä on merkittävä etu päästöherkillä alueilla. Kun tehdään töitä pyöräkuormaajalla sisätiloissa, maanalaisissa pysäköintihalleissa tai kasvihuoneissa, kuljettaja ja muut työntekijät voivat nauttia puhtaasta ilmasta - vaikka käytössä on tehokas pyöräkuormaaja. Myös melusaaste vähenee merkittävästi, sillä 24e tarjoaa lähes äänettömän työskentelyn, mikä on ihanteellista asuinalueilla ja kaupungin keskustoissa, puistoissa ja hautausmailla sekä alueilla, joilla on paljon matkailua mihin aikaan päivästä tahansa. 

Kuormaajan omapaino on vain 2215 kg, joten se voidaan helposti kuljettaa työmaalta toiselle. Akkukäyttöinen kuormaaja vastaa tehoiltaan 45 hevosvoiman dieselkuormaajaa. Kuormaaja saavuttaa 20 km/h nopeuden ja siinä on sähköajoneuvoille tyypillinen nopea kiihtyvyys.

23 e T - tehokas akkukäyttöinen telekuormaaja

23 e T on 23 e:n vastine, vain korkeamalla ulottuvuudella! Koneesta löytyy nostovoimaa aina 1600 kg asti ja maksimaalinen kippikorkeus jopa 3 m! 

23 e -esite (en)

24 e -esite (en)

Schäffer valmistaa kuormaajia moniin eri tarpeisiin niin maatalouteen kuin kiinteistönhoitoon, tutustu koko valikoimaan.