Haybuster-jauhinmurskaimet

Valmistaja: Haybuster

Haybuster H-1000 ja H-1130

Järeällä vasaramyllyllä varustetuissa jauhinmurskaimissa on vakiona sähköinen ohjauskeskus, oma hydrauliikkajärjestelmä, teräksiset siirtokierukat myllyn alla sekä hihnakuljetin, jolla jauhettu aines aumataan tai siirretään suoraan perävaunuun. Purkukorkeus on hydraulisesti säädettävissä välillä 1–4,5 metriä.

Haybuster-jauhinmurskaimet ovat todellisia monitoimikoneita ja niillä voidaan:

  • Jauhaa kuivaa ja kosteaa viljaa
  • Tehdä kuiviketta
  • Valmistaa biopolttoainetta
  • Murskata pienpuut, risut ja vastaavat
  • Hienontaa pellettiainesta
  • Valmistaa kateainetta

Haybuster H-1000 sarjan esite

HAYBUSTER-kuvasto

https://www.turunkonekeskus.fi/tuotteet/maatalouskoneet/maanmuokkauskoneet/haybuster-jauhinmurskaimet.html

Sähköinen ohjauskeskus

Vakiovarusteena toimitettava sähköinen ohjauskeskus valvoo kuormituksen vaihtelua ja säätää automaattisesti jauhettavan materiaalin syötön vasaramyllyyn pitäen näin voimakoneen kuormituksen tasaisena. Joy-Stick-ohjaimet ovat lisävarusteita. (kuva vasemmalla)

Urakointi- ja yhteiskäyttöön

Urakointi- ja useamman tilan yhteiskäyttöön hankittava murskain asennetaan useimmiten kourakuormaajalla varustetun vaunun päälle ja hallintalaitteet sijoitetaan traktorin ohjaamoon. Asennukset tehdään Suomessa, joko myyjän tai asiakkaan toimesta. (kuva keskellä)

Jauhinmurskain omalla dieselmoottorilla

Liikuttaessa laajalla säteellä työmaalta toiselle jauhinmurskain kannattaa varustaa omalla dieselmoottorilla ja asentaa se hinattavalle alustalle, vaihtolavalle tai kuorma-auton alustalle. Asennus tehdään asiakkaan toivomusten mukaan joko Suomessa tai valmistajan tehtaalla. (kuva oikealla)


Tuotteemme