Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Horsch

Horsch Terrano -kultivaattorit

Jaa:

HORSCH Terrano -kultivaattoreilla onnistuu matala multaus ja sekoitus – syvä irrotus. Monipuolista muokkausta vähillä hevosvoimilla!

Tinkimätöntä laatua muokkaukseen Horsch Terrano -kultivaattorilla

Terrano MT

Terrano MT on suunniteltu "sekoittamaan päältä, irrottamaan pohjalta". Tässä kultivaattorissa on neljä runkopalkkia ja kuljetuspyörät keskellä (2 riviä lautasia + 2 riviä piikkejä). Se sopii erityisen hyvin raskaiden maalajien muokkaukseen, jossa maata on irrotettava syvaltä, mutta sadonkorjuujätteet on mullattava lähelle pintaa, ettei pinnalle kulkeudu karkeaa maa-ainesta.

Kaksirivinen DiscSystem lautasjärjestelmä takaa matalan jatehokkaasti sekoittavan muokkauksen ilman tukkeutumista vaativia kasvijätteitä ja suuria olkimääriä käsiteltäessä. DiscSystem tuottaa paljon hienonnettua maata, ja sen työsyvyyttä voi säätää hydraulisesti ja portaattomasti.

DiscSystemiä seuraa 2-rivinen piikkijärjestelmä. Sen suuri riviväli (40 cm) ja kapeat, pienen vetovastuksen(40 mm) LD-vantaat (low disturbance) pitävät tehontarpeen suhteellisen pienenä.

Järjestelmä irrottaa maata tehokkaasti 30 cm:n syvyyteen asti, mutta sekoittaa sitä vain vähän. Karkeaa maa-ainesta ei kulkeudu juurikaan pinnalle, vaan se jää lautasmuokkaustason alapuolelle. Uudet ULD-vantaat muokkaavat maan eivätkä nosta kokkareita pintaan.

Keskelle sijoitettujen kuljetuspyörien ansiosta Terrano MT on erittäin ketterä päisteissä ja erittäin hyvä ajaa tiellä. Kuljetuspyöria voi käyttää myös syvyyden hallintaan esimerkiksi märissä oloissa, jolloin pakkerilla on vähemmän painoa. Pakkerina on HORSCH SteelDisc, jonka läpimitta on 58 cm. Se painaa 175 kg jokaista työleveysmetriä kohti ja takaa parhaan mahdollisen tiivistyksen. Pakkeri soveltuu ihanteellisesti useimmille raskaille maalajeille, ja sen renkaat jättävät jälkeensä hyvän maarakenteen. Terrano MT voidaan
varustaa kahdella tehokkaalla kaksirivisella pakkerilla. Voit valita RollFlex tai RollPack pakkerin.

Terrano MT:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompaktin lautasmuokkarin ja 2-rivisen kultivaattorin yhdistelmä.
  • Matala multaus ja syvälle ulottuva irrotus
  • Ketterä keskelle sijoitettujen kuljetuspyörien ansiosta
  • Lautasmuokkari voidaan säätää erikseen piikkeihin nähden.
  • TerraGrip-piikit kolmannessa ja neljännessä rivissä
  • SteelDisc-pakkeri myös raskaille maalajeille

Terrano FX

Terrano FX on todellinen yleiskone, joka sekoittaa täydellisen tehokkaasti kaikissa syvyyksissä 5 cm:stä 30 cm asti. Rungon korkeus 85 cm (malleissa 3, 3,5, 4 ja 5 FX) ja 30 cm:n riviväli varmistavat, että Terrano sekoittaa tarkkaan ja kaikki kasvijäte multautuu vaikeimmissakin oloissa.

Terrano 3 FX -kampanjamalli

Tarjous sisältää:
• Terragrip-laukaisulaitteet 500 kg
• Kovametalliset HM+kärjet
• Sivusiipiterät,
• Jousitetut tasauslautaset
• Rollflexpakkeri

Uutuus Winterpack pakkeri Terrano FX -kultivaattoriin
Avara, vähän tiivistävä ja toimii hyvin myös kosteassa kelissä

Horsch Terrano -kultivaattorit, esite

Lue lisää valmistajan nettisivuilta, EN