Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Lemken

Lemken Diamant 16 puolihinattavat paluuaurat

Jaa:

Uudenaikaisten aurojen vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti maatilojen koon kasvusta johtuen. LEMKEN on kehittänyt uuden Diamant 16 puolihinattavan auran vastaamaan näitä vaatimuksia. Erityisesti tämä koskee käsittelyä, työn laatua ja työn tuottavuuden parantamista. Auran käsittely on helppoa ja nopeaa käännyttäessä kapeilla päisteillä ja näin varmistetaan optimaalinen teho.

Laatua, tehoa ja taloudellisuutta pellolle

5-9 siipeä

Maalajien vaihtelu ja erilaiset sääolosuhteet edellyttävät helppokäyttöistä työleveyden säätöä, joka on toteutettu V-mallin avulla. Tämä edesauttaa osaltaan myös ekologista ja taloudellista maanviljelyä. Aurojen erityisen hyvä vakaus vastaa erinomaisesti asetettuihin vaatimuksiin traktorien tehojen lisääntyessä ja suuria työleveyksiä käytettäessä.

Aurojen rakenteen ansiosta kyntö aitojen, ojien ja muiden esteiden lähellä on mahdollista huolimatta suurista työleveyksistä. Kuorimet ovat helpot ja nopeat säätää ilman työkaluja. DuraMAXX-siipisukupolvi tekee mahdolliseksi pitkän käyttöiän, vähemmän
tukoksia ja pienemmän tehontarpeen. Tuloksena on kustannusten säästöt auran käytössä. 

Hydromatic-laukaisujärjestelmä mahdollistaa siiven 3-ulotteisen väistöliikkeen. OptiLine-säätöjärjestelmä antaa jopa 10 % säästön polttoainekuluissa. Luiston vähennysyksikkö vähentää luistoa ja lisää painoa traktorin takaakselille ja pienentää polttoaineen kulutusta. Kuljetus maantiellä on turvallista, sillä paino on jakautunut tasaisesti traktorille ja auralle, siksi lisäpainoja ei tarvita.

Viime vuosina suuntaus on ollut kohti isompia traktoreita, joissa on leveät renkaat 710 mm, 800 mm tai yli. Kyntövaossa ei ole riittävästi tilaa näin isoille renkaille ja tuloksena on maan tiivistyminen, kun ajetaan kynnetyn maan poikki ja vaon reunaa pitkin.

Koska GPS-ohjausjärjestelmät ovat entistä suositumpia, On land -kyntö on tullut yhä käyttökelpoisemmaksi traktorin käyttäjille. Aikaisemmin sitä käytettiiin pääasiassa telaketjutraktoreilla, joilla ajettiin vaon ulkopuolella teknisistä syistä. Nykyisten vakiotraktorien modernit ohjausjärjestelmät antavat mahdollisuuden mukavaan kyntöön tarkalla vaon seurannalla.

Jos maanpinnan pehmeys estää optimaalisen pidon tai jos kynnetään viimeisiä vakoja, Diamant 16 -aurat voidaan helposti muuttaa vakiokyntöön sopivaksi. On land -kyntö Diamant 16 -auralla on erittäin hellävarainen maalle, sillä traktorin pyörä ei kulje kyntövaossa.

Lue lisää Lemken-kyntöaurat kampajasta
ERINOMAINEN KYNTÖJÄLKI MAAILMAN VAIKEIMMISSA OLOSUHTEISSA

On land -kyntö

Pienempi maan tiivistyminen On land -kynnössä antaa huomattavia etuja maan rakenteen kannalta. On land -kyntö Diamant 16 -auralla on erittäin hellävarainen maalle, sillä traktorin pyörä ei kulje kyntövaossa.

Saatavana myös Vari-Diamant puolihinattavat paluuaurat, joissa 9-12 siipeä

Lemken Diamant 16 esite