Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Lemken

Lemken Rubin 12 -lautasmuokkaimet

Jaa:

LEMKEN Rubin 12 -lautasmuokkaimet vaativaan tarpeeseen. Syvempi, nopeampi ja tehokkaampi muokkaus.

Rubin 12 – Kun haluat kerralla valmista. Suurin työsyvyys jopa 20 cm!

LEMKEN Rubin 12 -lautasmuokkaimilla on huippuluokan läpäisevyys ja samalla ne pystyvät käsittelemään suuren 736 mm:n lautasen ansiosta erittäin suuren määrän kasvimassaa. Symmetrisen lautasasettelun ansiosta koneella on hyvä suuntavakaus. Huoltovapaa suojattu laakerointi.

LEMKEN lautasmuokkainta voidaan käyttää kaikilla maalajeilla alueilla, joiden muokkaukseen on ainoastaan käytetty kultivaattoria. Suurikokoisilla, kuperilla lautasillaan Rubin 12 on suunniteltu erityisesti suurten kasvijätemäärien multaamiseen.

Rubin 12:n hammastetut, 736 mm lautaset 6 mm materiaalivahvuudellaan edustavat uutta lautasmuokkainten teholuokkaa. Lautasten symmetrinen asettelu rivissä mahdollistaa hyvän suuntavakavuuden ilman sivulle vetoa, ei edes rinteillä ajettaessa. Rubin 12 lautasten kaksoiskuulalaakerit on suunniteltu huoltovapaiksi, joten ne eivät kaipaa voitelua eikä säätöä. Rubin 12 -muokkaimen huoltotoimenpiteet
ovat täten vähäisiä.

Suuren lautasen ansiosta Rubin 12 voi työskennellä jopa 20 cm syvyydessä. Agressiivinen ja maahakuinen lautaskulma mahdollistaa hyvän tunkeutuvuuden myös jäykemmillä mailla. Kone menee ja pysyy maassa.

Esittelykoneet:

  • Rubin 12/350 U tukipyörällä
  • Rubin 12/400 KUA hinattava

Soita ja kysy tarjous myös muista esitteessä olevista malleista!

Lemken Rubin 12, esite

Tutustu myös Lemken Rubin 10 lautasmuokkaimeen.