Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Parko Effective -äkeet

Jaa:

Suomalaista osaamista suomalaiselle viljelijälle ja urakoitsijalle. Effective-äes parantaa maan tuottavuutta ja sopii kaikille maalajeille. Tarkka työsyvyyden hydraulinen säätö on mahdollista myös ajon aikana.

Parko Effective 5000–9000 Serial Z 70 - raskaan sarjan äkeet

Effective-äkeiden järeä runkorakenne yhdistettynä kestävään 70x12 joustopiikkiin mahdollistavat tasaisen kylvöpohjan myös raskailla ja kovilla maalajeilla. Sänkimuokkauksessa yhdeksän piikkiakselia takaavat avaran ja hyvin läpäisevän rakenteen muokkausjäljestä tinkimättä. 400 mm leveät renkaat sekä kestävä telirakenne tuovat Effective-äkeisiin erinomaisen kantavuuden myös pehmeämmilläkin maalajeilla sekä mahdollistavat vakaan siirtokuljetuksen.

Effective Serial Z70 sarjan äkeet: 70 x 12 mm joustopiikillä, jossa on piikkijako 12 cm (lisävarusteena 10 cm)

Vakiovarusteena Effective-äkeissä mm: 400/60-15.5 renkaat, hydraulinen etutasauslata, 1-rivinen väistävä jälkihara sekä renkaan kaapijat. Effective-sarjaan on saatavana myös laaja lisävarustevalikoima.

Effective-äkeissä on markkinoiden raskaimman äes-sarjan parhaat ominaisuudet yhdistettynä kestävään 70x12 joustopiikkiin. Näillä ominaisuuksilla äkeet pystyvät tehokkaasti myös kovimpiin maalajeihin ja saavuttavat parhaimman kylvöpohjan.

Tutustu mallistoon tarkemmin valmistajan kotisivuilla. Siirry sivuille tästä »

Tutustu myös Parko Compact äkeisiin.