Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Seko

Seko Green -biovaunu

Jaa:

Tehokas Seko Green -biovaunu kompostoitavien aineiden jauhamiseen, sekoitukseen ja aumaukseen. Järeä kone monelle sektorille!

Seko Green Bio-vaunut on tarkoitettu kompostoitavien aineiden jauhamiseen, sekoitukseen ja aumaukseen. Jauhettavat ja sekoitettavat aineet voivat olla esimerkiksi viherrakentamisessa syntyvä jäte, olki, turve, lanta ja puhdistamolietteet.

Vaunun säiliön pohjalla on kaksi erittäin järeää jauhin-/sekoitin- ruuvia. Ruuveissa on hammastetut volframiterät ja säiliön pohjaosassa säädettävät vastaterät, joiden välissä jauhettava aines leikkaantuu saksiperiaatteella. Ruuvien vastakkaiskierteet siirtävät jauhettua massaa vaunun päädyistä sen keskiosaan, jossa se kohoaa ylöspäin ja valuu sitten alas takaisin päätyjä kohti, jatkaen sieltä kiertoaan uudelleen kohti vaunun keskiosaa. Tuloksena on kauttaaltaan erittäin tasalaatuinen sekoitus.

Seko Green Bio-vaunujen säiliötilavuudet ovat mallista riippuen 5-30 m³. Käyttötraktorilta vaadittavat tehot vaihtelevat vastaavasti 40-200 hevosvoiman välillä. Kaikkia vaunukokoja on saatavana myös ajettavana, omalla dieselmoottorilla varustettuna sekä sähkömoottorikäyttöisenä kiinteästi paikalleen asennettavana.

Lue lisää valmistajan sivuilta

LATAA ESITE TÄSTÄ