Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

McHale

McHale-paalinkäärimet

Jaa:

McHale valmistaa luotettavat ja kestävät paalinkäärimet moniin eri tarpeisiin! Valikoimasta löydät jokaiselle tilalle sopivat käärimet.

McHale-paalinkäärimet ovat tehokkaan ja laadukkaan käärinnän kärjessä. McHalen suosio urakoitsijoiden ja viljelijöiden keskuudessa perustuu niiden järkevään rakenteeseen, korkealaatuisiin osiin ja moderniin valmistustekniikkaan. Käärimet on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön, ja siksi niissä on runsaasti käytännöllisiä ja luotettavia ominaisuuksia. McHale-tuotteet ovat rakenteeltaan selkeitä, toiminnaltaan yksinkertaisia ja helppoja käyttää. McHale on perheyritys, jonka tavoitteena on valmistaa viljelijöille kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Pyöröpaalinkäärin 991-sarja ja 991 High Speed -käärin

Tehokkaat McHale 991-sarjan käärimet tekevät tiiviisti käärittyjä säilörehupaaleja, joissa rehun luonnolliset nesteet ja ravinteet pysyvät tallella, eivätkä kuormita ympäristöä.

• Automaattinen paalin pystyynnostaja
• HS mallissa tilaa 6 kpl muovirullalle + käärintärullat
• Kulmavaihteet entistä järeämmät

991 High Speed käärimen esite

Lue lisää McHalen suomenkielisiltä kotisivuilta >>

Orbital-paalinkäärin

McHale Orbital-käärin on erittäin nopea käärin, jolla voidaan kääriä 1–1,48 m paaleja. McHale Orbital-käärimessä hyödynnetään samaa tekniikkaa, jota käytetään Fusion-yhdistelmäpaalaimissa. Tämä käärin on erittäin nopea ja on suunniteltu erittäin tehokkaaseen rehunkorjuuseen. Orbital kykenee käärimään neljä muovikerrosta 18 sekunnissa ja kuusi muovikerrosta 25 sekunnissa. Tuloksena on lyömätön käärintäteho.

• Supertehokas uutuus
• Jopa 100 paalia tunnissa
• 6 muovi kierrosta 25 sek
• Automaattinen lastaus, paalia voi kuljettaa mukana
• Paalin pystyynnostaja

Orbital käärin esite

Kanttipaalainkäärin 998

998 on tehokas kanttipaalikäärin paalikoolle 80cm x 60cm – 160cm x 120 cm. Käärin on täysautomaattinen ja kaikkia toimintoja hallitaan Expert-hallintalaitteen avulla. Ohjainlaitteesta asetetaan myös paalikoko. Hydraulijärjestelmä on ulosottokäyttöinen kuormantuntevalla hydrauliikalla. McHale 998-sarja sisältää kaksi mallia, 998 ja 998 High Speed. 

998 kanttipaalikäärin

998-kanttipaalikäärin on varustettu kuljettimella, joka nostaa paalin maasta ja siirtää sen nopeasti käärintäteloille. Muovin katkaisu on hydraulinen. Käärin kytketään traktorin vetovarsiin. 998-malli käärii paalikoot välillä 80x60 cm – 160x120 cm. Lisävarusteena saavana etähallinta ja käärinpöytä asemakäyttöä varten.

998 HIGH SPEED -kanttipaalikäärin

McHale 998 High Speed sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin McHale 998. 2D-lasersensorien ansiosta High Speed -mallin käärinvarsien nopeus on n. 40 r/min. Sen myötä käärintäteho kasvaa 35 % 998-malliin
verrattuna. Lisävarusteena etähallinta ja käärinpöytä asemakäyttöä varten.

Lue lisää mallisto-esitteestä

Tutustu myös muihin nurmityökoneisiin.