Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

McHale

McHale-yhdistelmäpaalaimet

Jaa:

Luotettavat ja järeät Fusion 4 -paalaimet on suunniteltu tehokkaiksi työpareiksi pelloille. Nopea työskentelynopeus takaa ketterän työskentelyn ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät Fusion 4 -paalainten käytöstä erityisen mukavaa!

McHale-paalaimet on suunniteltu Suomea vastaaviin olosuhteisiin

McHale valmistaa rakenteeltaan markkinoiden järeimmät paalaukseen ja paalien käärintään tarkoitetut koneet. McHale-paalaimet ovat rakenteeltaan selkeitä, toiminnaltaan yksinkertaisia ja helppoja käyttää. McHale on perheyritys, jonka tavoitteena on valmistaa viljelijöille kestäviä ja laadukkaita tuotteita. McHale-paalainkäärimet ja niiden ominaisuudet ovat viljelijöiden arvostamia myös Suomessa.

Fusion 4 -yhdistelmäpaalaimet

McHale Fusion 4 yhdistelmäpaalaimen suunnittelussa mukavuus ja käyttäjäystävällisyys olivat koneen kehityksen keskiössä. Kaikki Fusion 4 -sarjan koneet tarjoavat joukon uusia ominaisuuksia, ja huippuluokan Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus ovat ISOBUS-yhteensopivia, jolloin käyttäjä voi pääsee hyödyntämään helpot säädöt ja koneen suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla.

Profi-Flo Noukin

McHale Fusion 4 -sarja tehostaa paalausta entisestään. Uusi Profi-Flo-noukin on suunniteltu parantamaan noukintatulosta paremman materiaalinvirtauksen avulla. Se on suunniteltu sopimaan erilaisiin ja haastaviin työolosuhteisiin. Uusi kartiomainen syöttökanava tehostaa sadon virtausta noukkimelta kohti roottoria ja roottorilta paalikammioon, parantaen työsaavutusta. Huollon vähentämiseksi kaikki Profi-Flo-noukkimet on varustettu raskaammalla voimansiirrolla, joka vähentää ketjun kuormitusta ja pidentää ketjun käyttöikää. Asiakkaat voivat valita 5-piikkiakselisen kulisseilla varustetun noukkimen tai valinnaisen 6-piikkitangon kulissittoman noukkimen, joka on vakionoukinta leveämpi. Piikkien takana asiakkaat huomaavat useita muutoksia, jotka parantavat sadon virtausta kammioon.


1000 RPM vaihteisto

Kaikissa Fusion 4 -sarjan koneissa on vakiona 540 rpm vaihteisto. Koneen suorituskyvyn optimoimiseksi 1000 rpm vaihteisto on saatavana lisävarusteena, joka tarjoaa seuraavat edut:

  • 1000 rpm vaihteisto lisää voimanoton nopeutta huomattavasti pienemmällä vääntömomentilla. Tämä vähentää voimansiirtolinjan jyrkkiä kuormituksia ja antaa kytkinasetukselle 10 % enemmän kapasiteettia, mikä vähentää tukosten riskiä ja parantaa suorituskykyä.
  • Mahdollisuus valita 540 rpm (jos saatavilla) traktorissa helpottaaksesi uudelleenkäynnistystä tukkeutumistilanteessa.
  • Parempi polttoainetalous saavutetaan traktorin alhaisempien kierrosten ansiosta käyttämällä konetta suositellulla voimanoton nopeudella 890 rpm käytettäessä 1000 rpm vaihteistoa.

Muita uusia ominaisuuksia Fusion 4 -konesarjassa ovat:

McHale Fusion 4 -sarja on varustettu kaksoisrasva- ja öljypumpuilla. Rasvapumppu on kytketty paalinpudotuksen alaspäin suuntautuvaan liikkeeseen, kun taas öljypumppu on kytketty paalinpudotuksen ylöspäin suuntautuvaan liikkeeseen. Tämä varmistaa, että rasvaa ja öljyä levitetään tasaisesti ja jatkuvasti koneen käydessä.


Kaikkiin Fusion 4 Plus -koneisiin on asennettu suurempi verkko/kalvojarru, joka tarjoaa 25 % enemmän venytystä, joka on helppo asettaa. Tämä on erityisen hyödyllistä käytettäessä kylmällä säällä NRF:llä, joka vaatii korkeampaa venytysprosenttia.


Cut & Hold Slider -harjat tekevät Fusion 4:n suorituskyvystä entistä luotettavamman vähentämällä kitkaa muovin repeytymisen estämiseksi, erityisesti kuumissa tai märissä olosuhteissa. Leikkaus- ja kiinnitysyksiköissä on myös hydraulinen hana, joka lukitsee leikkauksen ja pitää auki-asennossa huollon helpottamiseksi ja turvallisuuden vuoksi.


Fusion 4 Pron ja Fusion 4 Plusin takaosaan on asennettu ohjausnäppäimistö, jonka avulla käyttäjä voi ohjata seuraavia toimintoja:

  • Käärinnän kierrokset
  • Käärintärulla ylös/alas
  • Käärimisen käynnistys / tauko
  • Leikkaa ja pidä vapautus
  • Työvalot
  • Kaksi muokattavaa varapainiketta.

Kaikissa Fusion 4 -sarjan koneissa on lisääntynyt kammion paine, mikä parantaa paalin muotoa ja tuottaa tiiviimmän paalin.
Uusi valaistus on lisätty McHale Fusion 4 Pro ja Fuson 4 Plus malleihin helpottamaan kuljettajaa rullien vaihdossa pimeällä. Uudet valot on lisätty siististi sivupaneelien alle ja niiden käyttäminen tapahtuu koneen takaosaan lisätystä uudesta näytöstä.

Valinnaiset lisävarusteet

Riippuen koneen varustelusta McHale Fusion 4 paalaimeen on saatavilla valinnaisia varusteita kuten: muuttuva teräpohja, verkkorullan/sidontakalvon lastauslaite, pystyynkääntäjä sekä vaaka- ja kosteusanturit.

ISOBUS-yhteensopivuus

Kaikki McHale Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus koneet ovat ISOBUS yhteensopivia vakiona. McHale ISOBUS koneet voidaan vain kytkeä ISOBUS-traktorin kytkimeen ja käyttää traktorin omasta terminaalista. Jos asiakas haluaa käyttää paalainta ei ISOBUS traktorissa, voi asiakas käyttää konetta McHale ISO-PLAY 7 tai ISO-PLAY 12 terminaalilla, jotka on saatavilla lisävarusteena. Ei ISOBUS traktoriin tarvitaan myös erillinen johtosarja, jonka voi hankkia koneen mukana.

Lue lisää McHalen suomenkielisiltä kotisivuilta

Fusion 4 -esite

McHale Fusion Vario -muuttuvakammioiset yhdistelmäpaalaimet

Entistä parempi, uudistunut McHale Fusion Vario -muuttuvakammioinen yhdistelmäpaalain
McHale esitteli syksyllä 2022 Irlannissa uudistuneen Fusion 4 malliston, jota me myös esittelimme alkuvuoden 2023 aikana. Uutuudet eivät loppuneet vain tähän malliin vaan nyt saimme Suomen markkinoille vuosien odottelun jälkeen myös uudistuneen Fusion Vario Plus paalaimen, josta mallimerkintäkin paljastaa, että kyse on muovisidonnalla varustetusta yhdistelmäpaalaimesta.

Paalaimessa on täysin uudelleen suunniteltu muovisidonta, uudistunut ProfiFlo noukin, jossa on kiinteät piikkiakselit. Muita ominaisuuksia ovat mm.25-teräinen silppuri, jonka terämäärää saadaan vaihdettua suoraan ohjaimesta, vaakalaitteisto paalien punnitukseen sekä ISOBUS yhteensopivuus! Tämä sopii mainiosti uudistuneen Fusion 4 -sarjan rinnalle ja tulee palvelemaan Suomalaisia ruuantuottajia laadukkaan säilörehun tuotannossa.

McHale Fusion Vario -muuttuvakammioinen yhdistelmäpaalain on erittäin tehokas paalain integroidulla käärimellä. Sillä voidaan paalata erikokoisia paaleja riippuen rehulaadusta ja tarpeesta. Koneessa on yksi leveä remmi ja keskusrasvari.

Fusion Varion edut:

YKSI KONE

Fusion Vario tarjoaa kuljettajalle joustavuutta tuottaa erikokoisia paaleja ilman, että hänen tarvitsee palata vaihtamaan konetta, jotta hän voi päivän mittaan paalata erityyppistä satoa. Koska kyseessä on yhdistelmäpaalain, paalaamiseen ja käärimiseen tarvitaan vain yksi kuljettaja ja traktori, mikä vähentää työvoimakustannuksia.

SATOTAPPIOIDEN VÄHENEMINEN

McHale Fusion Varion yksi hihna vähentää satotappioita verrattuna useampaan hihnaan, mikä on erityisen hyödyllistä, kun paalataan lyhyeksi silpputtuja rehulaatuja, kuten sinimailasta.

VAIN PAALAUS -OHJELMA

Kun paalataan heinää tai olkea, kuljettaja voi kuljettaa ja asettaa paalit pellolle pareittain, jolloin ne on helppo kerätä.

Fusion Vario -esite

Katso lisää valmistajan suomenkielisiltä verkkosivuilta!