Pöttinger-niittokoneet ja -murskaimet

Valmistaja: Pöttinger

Täydellistä niittojälkeä    

Korkealaatuisen rehun lähtökohtana on onnistunut niittoprosessi. Käytännössä tämä tarkoittaa teräpalkin aktiivista maanpinnan seurantaa, tarkkaa leikkuuta, vähäistä rehuhävikkiä ja koneen helppoa käyttöä. Pöttingerin laadun tunnusmerkki onkin kasvustoa säästävä, maanpintaa kevyesti ja tarkasti seuraava teräpalkki. Laatutietoinen käyttäjä vaatiikin koneeltaan parasta mahdollista tarkkuutta ja vähäistä hävikkiä, ilman aikaa vieviä erityistoimenpiteitä. Pöttinger-niittokoneet takaavat ensiluokkaisen leikkuulaadun, keveyden ja vakauden.

NOVADISC & NOVACAT -takaniittokoneet ovat luotettavia ja tehokkaita rehunkorjuukoneita. NOVADISC-niittokoneet on varustettu sivuripustuksella ja liikkuvat kevyesti. Keskiripustuksella varustettujen NOVACAT-takaniittokoneiden etuna on erinomainen maanpinnanseuranta ja kevennys.

Pöttinger NOVADISC / NOVACAT -esite

NOVADISC & NOVACAT -yhdistelmäkoneet ovat tehokkaita ja taloudellisia - niitä voi käyttää erillisinä tai etu-takakoneyhdistelminä.

Pöttinger NOVADISC / NOVACAT X8 / V10 -esite

NOVACAT T -hinattavat niittokoneet sopivat vahvaan kasvustoon ja hankaliin olosuhteisiin.

Pöttinger NOVACAT T -hinattavat niittokoneet -esite

LOPPUUNMYYNTI > Kysy lisää konemyyjiltämme!

Katso video Novacat S10 + NC 301 AlphaMotion

Lue lisää Pöttinger-niittokoneista »

https://www.turunkonekeskus.fi/tuotteet/maatalouskoneet/nurmityokoneet/niittokoneet-ja-murskaimet/pottinger-niittokoneet-ja-murskaimet.html

Tuotteemme