Pöttinger-karhottimet ja -pöyhimet

Valmistaja: Pöttinger

Pöttinger-karhottimet – Karhoja tehokkaasti.

Tasaisesti kulkevat PÖTTINGER-karhottimet takaavat täydellisen maanpinnanseurannan ja erinomaisen ohjattavuuden, joten ne vastaavat tiukimpiin nykyaikaisen rehunkorjuun vaatimuksiin. Mahdollisimman pieni rehuhävikki ja vähäinen likaantuminen takaavat sokeripitoisen rehun korjun taloudellisesti.

EUROTOP – yksiroottoriset karhottimet sopivat erinomaisesti pienille aloille.
EUROTOP/TOP – sivulle karhottavat kaksiroottoriset karhottimet sopivat parhaiten vaihteleviin korjuukeleihin ja erilaisiin sato-olosuhteisiin.
TOP C / EUROTOP – keskelle karhottavat kaksiroottoriset karhottimet takaavat tasaiset ja ilmavat karhot.
TOP C s-line – kaksi- ja neliroottoriset keskelle karhottavat karhottimet tarjoavat urakointiin erinomaisen työtehon.

LOPPUUNMYYNTI > Kysy lisää konemyyjiltämme!

Pöttinger-karhottimet (Lue lisää Pöttingerin sivuilta)

Lataa esite Pöttinger Eurotop -karhotin

Lataa esite Pöttinger TOP / TOP C kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen

Pöttinger-pöyhimet – Vakautta ja parasta pöyhintälaatua.

Arvostetut Pöttinger-pöyhimet vakuuttavat täydellisellä maanpinnanseurannallaan. Sen ansiosta rehua voi pöyhiä rehun likaantumatta. Leveät pöyrät sekä kiinnitystuessa oleva Multitast-etupyörä helpottavat huomattavasti työskentelyä kaltevalla pinnalla. Korkealaatuinen viimeistely takaa pitkän käyttöiän.

Pöttinger HIT -pöyhinten valmistuksen tiukat laatustandardit takaavat koneen pitkän käyttöiän. Pallografiittivalurauta, tukevat teräsosat, vankat laakerit ja huippulaatuinen maalipinta puhuvat puolestaan

HIT – neliroottoriset pöyhimet täyttävät pienten ja keskisuurten tilojen tiukat vaatimukset. Koneet takaavat optimaalisen levityksen ja täydellisen rehun kuormauksen.
HIT – kuusiroottorinen pöyhin on tarkoitettu maanviljelijöille, jotka arvostavat erikoisvarustusta ja käyttömukavuutta. Koneet takaavat erinomaisen maanpinnanseurannan, parhaan rehun noston sängestä ja tasaisen levityksen.

HIT – kahdeksanroottorinen pöyhin vastaa ammattilaisten tiukimpiin vaatimuksiin mm. käyttömukavuudellaan. DynaTech-roottorit käsittelevät rehua hellävaraisesti ja parantavat lopputulosta.

HIT T –  hinattavat pöyhimet yhdistävät suuren tehon ja älykkään tekniikan. Niissä käytetään hienoa nostogeometriaa, jonka avulla pöyhimen voi nostaa helposti ja nopeasti päisteasentoon.

LOPPUUNMYYNTI > Kysy lisää konemyyjiltämme!

Pöttinger-pöyhimet (Lue lisää Pöttingerin sivuilta)

Lataa esite Pöttinger HIT -pöyhin

https://www.turunkonekeskus.fi/tuotteet/maatalouskoneet/nurmityokoneet/pottinger-karhottimet-ja-poyhimet.html

Tuotteemme