Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

McHale

McHale-paalinkäsittelylaitteet

Jaa:

McHale-paalinkäsittelylaitteista voit valita Sinulle sopivimman:

McHale 691-paalinkantolaite/pyöröpaalihaarukka

McHale 691 pyöröpaalihaarukan pääominaisuudet ovat yksinkertaisuus, monipuolisuus ja kestävyys. Pyöröpaaleja siirreltäessä 691-pyöröpaalihaarukan säädettävät, kaksitoimisen hydraulisylinterin käyttämät ja pyörivän suojaputken peittämät piikit ottavat muovitetun tai muovittoman paalin tukevasti ja turvallisesti kannettavakseen.

• Kahdelle paalille, putkien sisällä piikit
• Euro-sovite

Lue lisää McHalen suomenkielisiltä sivuilta

McHale 994-pyöröpaalinhalkaisija

Yksinkertainen ja lujatekoinen McHale-pyöröpaalinhalkaisija halkaisee säilörehu-, heinä- ja olkipaalit nopeasti, tehokkaasti ja siististi. McHale-pyöröpaalinhalkaisijassa on ainutlaatuisesti muotoiltu terä, jota käyttää kaksitoiminen hydraulisylinteri. Pyöröpaalinhalkaisijalla rehupaalit voidaan siirtää turvallisesti varastopaikalta ruokintapaikalle. Kuljettaja halkaisee paalin joko ruokintapaikalla tai seosrehuvaunuun.

Lue lisää McHalen suomenkielisiltä sivuilta

McHale R5-paalipihti - paalien siirrot kätevästi

McHale R5-pyöröpaalipihti soveltuu täydellisesti paalien kuljettamiseen ja siirtoon. Sekä vaaka- että pystyasennossa olevien pyöröpaalien keruu pelloilta on R5:llä helppoa. Pihti kääntyy 90 astetta, jolloin vaaka-asennossakin olevien paalien pinoaminen pystyasentoon onnistuu. Näin pinottuna paalin muoto säilyy paremmin.

• Hellävarainen käsittely muovia vahingoittamatta
• Maksimi paalikoko 165 cm, nostovoima 1100 kg
• Euro-sovite

Lue lisää McHalen suomenkielisiltä sivuilta

Lataa McHale-paalinkäsittelylaitteiden esite