Seko Green -biovaunu

Valmistaja: Seko

Seko Green Bio-vaunut on tarkoitettu kompostoitavien aineiden jauhamiseen, sekoitukseen ja aumaukseen. Jauhettavat ja sekoitettavat aineet voivat olla esimerkiksi viherrakentamisessa syntyvä jäte, olki, turve, lanta ja puhdistamolietteet.

Vaunun säiliön pohjalla on kaksi erittäin järeää jauhin-/sekoitin- ruuvia. Ruuveissa on hammastetut volframiterät ja säiliön pohjaosassa säädettävät vastaterät, joiden välissä jauhettava aines leikkaantuu saksiperiaatteella. Ruuvien vastakkaiskierteet siirtävät jauhettua massaa vaunun päädyistä sen keskiosaan, jossa se kohoaa ylöspäin ja valuu sitten alas takaisin päätyjä kohti, jatkaen sieltä kiertoaan uudelleen kohti vaunun keskiosaa. Tuloksena on kauttaaltaan erittäin tasalaatuinen sekoitus.

Seko Green Bio-vaunujen säiliötilavuudet ovat mallista riippuen 5-30 m³. Käyttötraktorilta vaadittavat tehot vaihtelevat vastaavasti 40-200 hevosvoiman välillä. Kaikkia vaunukokoja on saatavana myös ajettavana, omalla dieselmoottorilla varustettuna sekä sähkömoottorikäyttöisenä kiinteästi paikalleen asennettavana.

Ota yhteys asiantuntijamyyjään: Timo Haavisto puh. 0400 933 530,
timo.haavisto@turunkonekeskus.fi

LATAA ESITE TÄSTÄ

https://www.turunkonekeskus.fi/tuotteet/maatalouskoneet/seosrehuvaunut/biovaunu/seko-green-biovaunu.html

Tuotteemme