Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

Seko

Seko Samurai vaakaruuvivaunu

Jaa:

Sonnien täsmäruokinta vaakaruuvi-Sekolla tuo huipputuloksia. Seko Samurain ominaisuuksia ovat sekoitustasaisuus, tarkka rehun purku ja silppuamiskyky.

Seko Samurai - Seosrehuruokintaa ilman kompromisseja

Seko Samurai -malliston vaunut ovat lyömättömiä laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden suhteen. Sekoitussäiliö on valmistettu paksusta, hyvälaatuisesta teräslevystä. Säiliön laidat on jäykistetty pitkittäisillä jäykistinpokkauksilla. Näillä varmistetaan säiliön kestävyys painavien ja sitkeiden raaka-aineiden aiheuttamia kuormituksia vastaan. Vaunun perälaidassa vakiona sijaitseva tiivistesuppilo helpottaa rehuseokseen lisättävien vähäisten komponenttien kuormaamista.

Tasalaatuinen seosrehu nopeasti ja tarkasti 

Seko Samurai-vaunujen järeät vaakakierukat sekoittavat pitkittäis- ja poikittaissuunnassa. Tuloksena on kauttaaltaan erittäin tasalaatuinen rehuseos. Erikoisteräksestä valmistetut tähtimuotoillut terät leikkaavat sitkeänkin korsirehun tasaiseksi silpuksi. Patentoitujen Double-Mix vastavirtauskierukoiden aikaansaamassa kierrätyksessä silputtava ja sekoitettava aines nousee ilman mekaanisia laitteita säiliön keskiosasta ylöspäin. Pintakerrosten kiertyessä kohti säiliön päätyjä ja alas kierukoille sekä uudelleen kiertoon. Raskaampien ja kevyempien ainesten erottelua ei tapahdu vaan valmis seos on erittäin tasalaatuinen. Kierukoita on kaksi, ja ne sijaitsevat vaakatasossa säiliön pohjalla. Kuormauksessa ei ole merkitystä sillä mihin kohtaan eri rehuaineet kuormataan.

Seosrehuvaunun on tarvittaessa kyettävä silppuamaan myös suuria, pitkäkortisena paalattuja olki- ja heinäpaaleja. Karkea korsi- ja nurmisäilörehu ovat suomalaisessa karjanruokinnassa vallitsevia, joten niiden käsittelyn tulee sujua vaivattomasti. Vaikka tilan oma nurmisäilörehu olisikin pääsääntöisesti silputtua, saatetaan joutua eri vuosien satovaihteluista johtuen ostamaan myös pitkänä paalattua rehua. Näistäkin raaka-aineista pitää seosrehun tekeminen onnistua ilman lisäkoneistuksen hankintaa.

Seko Samurai myös kuormauskauhalla

Seko Samurai -seosrehuvaunut voidaan varustaa kuormauskauhalla. Hydraulinen kuormauskauha tehostaa ja helpottaa lastaustyötä. Kauha voidaan laskea joko täysin alas tai haluttuun korkeuteen, jolloin vaunun täyttö voidaan tehdä myös pienkuormaajalla tai käsin. Kuormauskauhan hyvät puolet vain korostuvat silputtuja paaleja kuormattaessa. Käärintämuoveja, naruja ja verkkoja ei tarvitse poistaa ennen paalin asettamista kauhaan. Näin estetään paalin hajoaminen lastausvaiheessa. Rehua ei haaskaannu ja lastausalue pysyy siistinä.

Seosrehuvaunu vaakaruuveilla

  • Monipuolinen ja laaja mallisto, säiliötilavuudet 5 – 33 m³
  • Kaksi patentoitua silppuamis- ja sekoituskierukkaa
  • Patentoidut tähtimuotoillut leikkuuterät
  • Vahva runko erikoisteräksestä
  • Tiivistesuppilo vakiona vaunun perälaidassa
  • Saatavana hydraulinen kuormauskauha, joka helpottaa ja tehostaa lastaustyötä
  • Laaja valikoima lisävarusteita, vaunut voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Seko Samurai 5, esite

Seko Samurai 7, esite