Kysy lisätietoja


Yhteystiedot

SILOKING TrailedLine 4.0 - hinattavat mallit

Jaa:

TrailedLine 4.0 vakuuttaa lyhyillä sekoitusajoilla ja tasaisella sekoitustuloksella profiloidun säiliön ansiosta. Kaikissa malleissa on SILONOX-kulumissuoja ruuvien välissä olevissa kiiloissa ja poistoaukossa. Vankka ja vääntöjäykkä nelikulmainen runko yhdessä tehokkaiden vaihdelaatikoiden ja 4-planeettapyörän kanssa varmistaa korkean käyttövarmuuden.

SILOKING TrailedLine 4.0 - vedettävät seosrehuvaunut 7 m³ aina 45 m³ asti.

Erilaiset säiliöiden korkeudet ja pyörävaihtoehdot auttavat koneen liikkumisessa erilaisissa tiloissa. 

SILOKING TrailedLine 4.0 Compact - säiliön tilavuus 7 m³ - 14 m³

Pystysuora TMR-sekoitin SILOKING Compact soveltuu erityisen hyvin ahtaisiin rakennuksiin. TMR-sekoittimet hajottavat myös pyöreät paalit ilman ongelmia. Kompaktille mallistolle on ominaista hyvä ohjattavuus ja helppo ajettavuus. Erilaisten poistovaihtoehtojen avulla rehuseos voidaan sovittaa yksilöllisesti maatilan olosuhteisiin. Vankka pohjapanssari integroiduilla valoilla helpottaa ajoa päivin ja öin.

SILOKING TrailedLine 4.0 Premium 1814 / 2218 / 3022 - säiliön tilavuus 14 m³ - 30 m³

Eri säiliöiden korkeuksien ja renkaiden välillä on mahdollista sovittaa TMR-sekoitin navetan korkeuksiin tai kuorma-auton maksimikorkeuteen. Suppilon korkeuden pienentämisessä on kuitenkin tärkeää sovittaa myös TMR-sekoittimen turbo-kaira täyttämään suppilon geometrian laatuvaatimukset. TrailedLine 4.0 Premium 3022-26 -mallit sekä tätä suuremmat mallit on varustettu kaksois-akselilla (ohjausakselilla tai ohjausakselilla, jossa on pakko-ohjaus). 

TrailedLine System 1000+ - säiliön tilavuus 35 m³ - 45 m³

SILOKING TrailedLine 4.0 System 1000+ 4535 yhdistää suuren kapasiteetin ja maksimaalisen hyötykuorman. Suunniteltu maatiloille, joissa on yli 1000 lehmää.
SILOKINGin tridema-akseli jakaa painon 3 akselille ja minimoi pihalle kohdistuvan kuormituksen täydellä kuormalla ajettaessa. Lisäksi tieliikenteessä ajettavuus paranee. Yhdessä hyvän turvallisuuden kanssa 2-akseliset tride-akselit tarjoavat myös erinomaisen ohjattavuuden. Kolme pystyruuvisekoitinta tarjoaa nopean ja tasalaatuisen rehuseoksen, mikä säästää myös aikaa ja polttoainetta. Kone voidaan varustaa SoftStartilla.

TrailedLine Duo Avant - säiliön tilavuus 14 m³ - 32 m³

SILOKING TrailedLine 4.0 Duo Avant 2014
Säiliön tilavuus 14 m³ - 22 m³.

Optimoidun ja kartiomaisen säiliön muotoilun ansiosta sekä erityisen kompaktilla rakenteella tilavuus hyödynnetään paljon paremmin, vaikka seoksessa olisi pitkäkuituista rehua. Lisäksi Duo Avant tarjoaa matalan vetovastuksen ja luotettavan toiminnan.
Säiliön kartiomainen muoto yhdessä räätälöidyn turboruuvin kanssa tarkoittaa, että jopa pitkäkuituinen rehu palaa säiliön alaosaan.
Pyöristetty FlowPlus-säiliö ohjaa rehun takaisin ylimmästä kerroksesta alaspäin sekoitusprosessiin, mikä estää kasautumien muodostumisen jopa pyöröpaaleilla työskenneltäessä.

SILOKING TrailedLine 4.0 Duo Avant 3227
Säiliön tilavuus 27 m³ - 32 m³

Tämä sarja yhdistää suuren kapasiteetin ja matalat käyttökustannukset. Pohjalevyn ja kartiomaisen säiliön pienen halkaisijan avulla tämän innovatiivisen pystyruuvisekoittimen käyttämiseen tarvitaan kolme turvaruuvia. Näiden kapasiteetti on 27 m3 tai 32 m3 ja tehoja vaaditaan vain 100 hv.
Kone käynnistyy ongelmitta jopa 12 tonnin työtykuormilla ja pitkän pysähdysajan jälkeen. Se toimii hyvin yhteen myös traktorin kanssa.
3 pystyruuvia tarjoavat nopean ja tasaisen syöttöseoksen sekä säästää aikaa ja polttoainetta.
Lisävaruste: Aktiivinen ohjaus lisää erinomaista ohjattavuutta.

Siloking-mallisto, esite

Lue lisää valmistajan sivulta (EN)