TARKKUUSVILJELYTEKNIIKAT

Modernien maatilanhallintaratkaisujen avulla voit seurata ja käyttää työkoneita yksinkertaisesti ja tehokkaasti, analysoida toimintaa tarkemmin ja ennen kaikkea pitää kustannukset kurissa.

Fuse on johtava maailmanlaajuinen digitaalisten viljelytuotteiden alusta, jota ylläpitää AGCO Corp.

Fuse tukee AGCOn tuotemerkkejä ja jälkimarkkinoita kattavilla ja kustomoitavilla digitaalisilla ratkaisuilla ja auttaa viljelijöitä tekemään liiketoimintansa kannalta parhaita päätöksiä ja siten maksimoimaan sadon ja kannattavuuden.

Fuse Smart Farming -tuotteet

 Oppaasi menestyvän viljelyn tulevaisuuteen

Fuse on johtava maailmalaajuinen avoin alusta digitaalisille maanviljelytuotteille, ja sitä ylläpitää AGCO Corp. Fuse tukee AGCOn tuotemerkkejä ja jälkimarkkinoita kattavilla ja kustomoitavilla digitaalisilla ratkaisuilla ja auttaa viljelijöitä tekemään liiketoimintansa kannalta parhaita päätöksiä ja siten maksimoimaan sadon ja kannattavuuden.

 

 

 

 

Synkronoitua älyviljelyä 

Fuse varmistaa, että sen tuotteet ovat yhteensopivia sekakonekantojen ja koko maatalousyrityksen kanssa. Uskomme avoimuuteen, koska haluamme tukea asiakkaidemme viljelyn tulevaisuutta mahdollisimman hyvillä digitaalisilla tuotteilla – riippumatta siitä, onko ne kehittänyt Fuse, Fuse ja yhteistyökumppani tai kolmas osapuoli.
Sen ansiosta Fuse antaa viljelijöiden valita vapaasti ja joustavasti koneensa, maatilanhallinta- ja maanviljelyohjelmistonsa ja palveluntarjoajansa – jotta he voivat luoda itselleen sopivan digitaalisen ekosysteemin.

Sitä me Fusella kutsumme oikein fiksuksi viljelyksi.