Suorituskyky

Meidän teknologiaratkaisut parantavat traktorin suorituskykyä.

Traktori voi olla vain niin hyvä kuin se sen heikoin lenkki. MF traktorien suorituskyky ja tehokkuus perustuu moottorin, voimansiirron ja hydrauliikan synkronoituun toimintaan. Ne ovat optimoitu minimoimaan polttoaineen kulutusta ja maksimoimaan työn jälkeä, ennen kaikkea helpottamaan kuljettajan työtaakkaa.

Tehokkuus

Nykyaikaisten teknologioiden tarkoitus on varmistaa, että oikea määrä polttoainetta on saatavilla koko ajan kuorman mukaan ja moottorin kierrokset on optimaaliset suhteessa tarvittavaan tehoon, samalla kun polttoaineen kulutus on pienin mahdollinen.

Vaihteistot ovat yksinkertaisia ja markkinoiden tehokkaimpia, joita voit hallita vasemmalla tai oikealla kädellä. Tämä ominaisuus antaa poikkeuksellisen joustavan mahdollisuuden eri käyttötarkoituksiin ja kuljettajan mieltymysten mukaan. Traktori tekee aina työtä optimaalisella tasolla, kuitenkin antaen ennennäkemättömiä suorituksia.

Kierroslukumuisti

Elektroninen kierroslukumuisti (EEM) mahdollistaa optimaalisen polttoaineenkulutuksen valitulla moottorin käyntinopeudella ja kuormituksella. Kuljettaja voi asettaa tarkasti tarvittavan moottorin kierrosluvun ja traktorin elektroniikkaa huolehtii lopusta. Näin varmistetaan, että moottori toimii riittävällä suorituskyvyllä, joka tarjoaa tehoa ja vääntöä myös paljon energiaa kuluttaville työlaitteille.

Lisäteho
Vetovastussäätö
Suunnanvaihdin
Dyna-4
Dyna-6
Dyna-VT
SIS-näyttö
Yksityiskohdat